شناسه : ۲۹۹۲۶۹۷ - پنجشنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۴ ساعت ۱۵:۳۷
ببینید؛ سخنرانی پربازدید برنده بهترین فیلمنامه جشنواره فجر در حضور پزشکیان
مهدی یزدانیخرم، برنده سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه برای «نیمشب» در حضور رئیس جمهور کشور جایزه را به جوانانی تقدیم کرد که خونشان در خیابانها ریخته شد.
مهدی یزدانیخرم، برنده سیمرغ بلورین بهترین فیلمنامه برای «نیمشب» گفت: من در یک خانواده نظامی بزرگ شدم به مادرم گفتم من نامزد شدم به این مراسم بروم یا نه، مادرم گفت من تو را زیر بمباران بزرگ کردم. با یاد و خاطره جواد فکوری و عباس بابایی و عقابهای ایران بزرگ شدم. اگر در این مراسم از این اتفاقات اخیر چیزی نگویی ارزشی ندارد.
وی در ادامه بیان کرد: من مطمئنم هیچ خونی در این خاک ریخته نمیشود مگر این که سروی بروید. این جایزه را به جوانهایی تقدیم میکنم که نیستند، ببینند. همسرم شنونده آخرین سکانس های این فیلم بود او 900 کیلومتر دورتر در گور خفته و حتما من را میبیند.
منبع: ایرنا