ماهان شبکه ایرانیان

ممنوعیت‌ های فناوری آمریکا علیه چین لغو شد

ایسنا : آمریکا تعدادی از اقدامات امنیتی کلیدی فناوری علیه چین را متوقف کرد.

ممنوعیت‌ های فناوری آمریکا علیه چین لغو شد

دولت ترامپ پیش از دیدار رؤسای جمهور دو کشور در آوریل، تعدادی از اقدامات امنیتی کلیدی فناوری علیه پکن را کنار گذاشته است.

 منابع آگاه به رویترز اظهار کردند: این اقدامات شامل ممنوعیت فعالیت‌های شرکت مخابرات چین در آمریکا و محدودیت‌های فروش تجهیزات چینی برای مراکز داده آمریکا است.

به گفته چهار منبع آگاه، آمریکا همچنین ممنوعیت‌های پیشنهادی برای فروش داخلی روترهای ساخت شرکت تی‌پی-لینک و شرکت‌های اینترنتی چاینا یونیکام و چاینا موبایل و همچنین اقدام دیگری را که فروش کامیون‌ها و اتوبوس‌های برقی چینی را در آمریکا ممنوع می‌کند، به حالت تعلیق درآورده است.

این منابع گفتند که این آخرین اقدامات دولت ترامپ برای توقف اقداماتی است که می‌تواند پس از انعقاد آتش‌بس تجاری میان آمریکا و چین در اکتبر گذشته،  پکن را خشمگین کند.

وزارت بازرگانی آمریکا از اقدامات خود دفاع و اعلام کرد به طور فعال از اختیاراتش برای رسیدگی به خطرات امنیت ملی ناشی از فناوری خارجی استفاده می‌کند و به این کار ادامه خواهد داد.

در حالی که اقدامات دولت آمریکا احتمالا با هدف کمک به کاهش تنش‌های تجاری مربوط به جنگ تجاری پرهزینه ترامپ انجام می‌شود، برخی از منتقدان می‌گویند که این اقدامات همچنین مراکز داده و سایر فناوری‌های ایالات متحده را در برابر تهدیدات چین آسیب‌پذیر می‌کند.  مت پوتینگر که در دوره اول ریاست جمهوری ترامپ به عنوان معاون مشاور امنیت ملی خدمت می‌کرد، گفت: «در لحظه‌ای که به شدت در تلاشیم تا خود را از نفوذ پکن بر زنجیره‌های تامین مواد کمیاب خارج کنیم، مضحک است که در واقع به پکن اجازه می‌دهیم حوزه‌های جدیدی از نفوذ را بر اقتصاد آمریکا - در زیرساخت‌های مخابراتی، در مراکز داده و هوش مصنوعی و خودروهای برقی - به دست آورد.»

سفارت چین اعلام کرد که پکن با «تبدیل مسائل تجاری و فناوری به سیاست تسلیحاتی» مخالف است، در حالی که از همکاری آمریکا با چین که می‌تواند سال 2026 را به «سالی تبدیل کند که دو کشور بزرگ ما به سمت احترام متقابل، همزیستی مسالمت‌آمیز و همکاری برد-برد پیش بروند» استقبال می‌کند.

بر اساس گزارش رویترز، در همین حال، شرکت «تی پی لینک سیستمز» مستقر در کالیفرنیا که در سال 2024 از یک شرکت چینی جدا شد، تاکید کرد یک شرکت آمریکایی مستقل است که «نرم‌افزار آن توسط آمریکا مدیریت می‌شود، داده‌هایش توسط آمریکا میزبانی می‌شود و رویه‌های امنیتی آن مطابق با استانداردهای صنعتی آمریکا است.»

 

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان