شناسه : ۳۰۱۹۲۵  -   سه شنبه ۶ تیر ۱۳۹۶ ساعت ۱۸:۳۹
    
    خوشمزه روز: گنبد شکلاتی [تماشا کنید]
    
    در این شماره از خوشمزه روز، گنبد شکلاتی را خواهید آموخت که روش بسیار ساده ای دارد و از آن برای تزئین دسرهای گوناگون می توانید استفاده کنید.
    در این شماره از خوشمزه روز، گنبد شکلاتی را خواهید آموخت که روش بسیار ساده ای دارد و از آن برای تزئین دسرهای گوناگون می توانید استفاده کنید.
مواد لازم
- 1 عدد بادکنک کوچک
 
- 1 اسکوپ بستنی وانیلی
 
- 1 عدد کیک براونی
 
- یک پیاله کوچک توت فرنگی
 
- مغز گردوی خرد شده
 
- 60 گرم سس کارامل
 
طرز تهیه
- بادکنک را تمیز بشویید و خشک کنید. سپس آن را باد کنید.
 
- شکلات را در یک کاسه آب کنید. بادکنک باد شده را درون شکلات فرو کنید. سپس آن را درون یخچال قرار دهید تا شکلات روی سطح بادکنک سفت شود.
 
- در این مرحله، بادکنک را بترکانید و از داخل گنبد شکلاتی خارجی کنید.
 
- کیک براونی را درون بشقاب بگذارید. بستنی وانیلی را روی آن قرار دهید.
 
- روی بستنی گردوی خرد شده بریزید.
 
- توت فرنگی یا بلوبری ها را دور کیک در بشقاب بچینید.
 
- گنبد شکلاتی را روی آن قرار دهید.
 
- موقع سرو، سس کاراملی را داغ کنید و روی گنبد شکلاتی بریزید تا موجب ذوب شدن آن بشود.