ماهان شبکه ایرانیان

کرفس، سبزی پر خاصیت

رژیم غذایی خود را با گنجاندن غذاهای دوستدار قلب و دشمن سرطان تقویت کنید. در کنار غذای مقوی مثل کره بادام زمینی، سبزیجات حاوی سیلیکون های پر خاصیت برای استخوان و اسید فنولیک هایی هستند که دشمن سرطان می باشند

کرفس، سبزی پر خاصیت
رژیم غذایی خود را با گنجاندن غذاهای دوستدار قلب و دشمن سرطان تقویت کنید. در کنار غذای مقوی مثل کره بادام زمینی، سبزیجات حاوی سیلیکون های پر خاصیت برای استخوان و اسید فنولیک هایی هستند که دشمن سرطان می باشند. سبزیجاتی نظیر کرفس برای سلامت همه ما مفید است.
کرفس
کرفس یکی از شش غذایی است که زیاد مورد استقبال قرار نمی گیرد؛ در حالی که وجود آن در رژیم غذایی بسیار مفید و لازم است و می تواند باعث بهبود رژیم غذایی شود. بنابراین در ظرف خود جایی را برای آن در نظر بگیرید و از این به بعد ارزش خاصی برای آن قائل شوید؛ چرا که مزایای زیادی برای سلامت شما دارد؛ از جمله پایین آوردن فشار خون ومبارزه با چاقی شکمی. اما بهترین بخش ماجرا این است که می توانید غذاهای سالم و خوشمزه ای با آن تهیه کنید. این سبزی پراز آب، به نظر می رسد که به جز صدای خش خش در دهان خاصیت دیگری نداشته باشد، در حالی که حاوی مواد مغذی پنهانی است که بسیاری از ما از آن بی اطلاعیم. بسیاری از بیماران که روزانه چهار تکه کرفس می خورند، فشارخون شان حدود 6 میلی متر جیوه در فشار سیستولیک و 3 میلی متر جیوه در فشار دیاستولیک کاهش می یابد. به گفته دکتر مارک هاستون، سرپرست موسسه فشارخون در بیمارستان سنت توماس، احتمالاً فیتوکیمیکال در کرفس که به نام فتالیدها خوانده می شوند عامل این کاهش فشارخون هستند. این مواد عضلات را در بافت ها در دیواره شریان ها شل کرده و سبب افزایش جریان خون می شوند. کرفس جزء 150 غذای سالم روی زمین است. علاوه بر تأثیرات مثبت در کاهش فشارخون، کرفس احساس شادابی و نشاط و همچنین احساس سیری زودرس ایجاد می کند؛ بدون اینکه کالری اضافی به بدن وارد نماید. کرفس همچنین می تواند قوای جنسی شما را در زندگی زناشویی افزایش دهد.
اما چه طور کرفس بخوریم؛ سعی کنید کرفس را همراه با غذاهای کم کربوهیدرات، به همراه پروتئین و به صورت یک میان وعده در هر زمانی از روز مصرف کنید. در یک ظرف، مقداری تن ماهی کم نمک یک قاشق غذاخوری سرکه، یک چهارم فنجان پیاز خرد شده، یک چهارم فنجان سیب خردشده، دو قاشق غذاخوری سس مایونز بدون چربی و مقداری فلفل را با هم مخلوط کرده، سپس به آن تکه های کرفس را اضافه کنید و دو بار در روز از آن بخورید. این غذا دارای 114 کالری، 15گرم پروتئین، 12 گرم کربوهیدرات و یک گرم چربی خواهد بود.
منبع:نشریه دنیای سلامت، شماره55.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان