لازانیای ساده اسفناج
این روزها عده کثیری از مردم به خوردن غذاهای گیاهی و رژیمی روی آورده اند. ما نیز برای حمایت از ایت تغییر سبک زندگی دستور پخت این لازانیای ساده و لذیذ را در اختیار شما قرار می دهیم.
مواد لازم:
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
2 بسته اسفناج یخ زده خرد شده ( 285 گرم )
نصف پیاز، خرد شده
½ قاشق چای خوری پونه کوهی خشک شده
½ قاشق چای خوری ریحان خشک شده
2 بوته سیر، خرد شده
1 شیشه سس اسپاگتی ( 900 گرم )
1 ½ فنجان آب
2 فنجان پنیر لاکتیکی بدون چربی
1 بسته پنیر موزارلا ( 230 گرم )، تکه های نازک شده
¼ فنجان پنیر پارمزان رنده شده
½ فنجان جعفری تازه خرد شده
1 قاشق چای خوری نمک
8/1 قاشق چای خوری نمک
1 عدد تخم مرغ
230 گرم ورقه های لازانیا
دستور پخت:
1- فر را از قبل در دمای 350 درجه فارنهایت ( 175 درجه سلسیوس ) گرم کنید.
2- در یک قابلمه بزرگ روی شعله متوسط گاز، اسفناج، پیاز، پونه کوهیِ ریحان و سیر را در روغت زیتون سرخ کنید. سس اسپاگتی و آب را داخل آن بریزید. به مدت 20 دقیقه آب پز شود. در یک کاسه بزرگ، پنیر لاکتیکی، پنیر موزارلا، پنیر پارمزان، جعفری، نمک، فلفل و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید.
3- 3- مقداری از سس را در ته ماهیتابه لازانیا بمالید. 4 ورقه لازانیا نپخته را روی سس قرار دهید و رویش را سس بریزید. 4 عدد ورقه لازانیا دیگر اضافه کنید و روی آن را با ½ از مواد و ½ از مخلوط پنیرها بپوشانید. دوباره ورقه ها را بذارید و این کار را تا آنجائی تکرار کنید که ورقه ها تمام شوند و لایه آخر سس باشد.
4- با فویل آلومینیومی روی آن را بپوشانید و 55 دقیقه در فر از قبل گرم شده بپزید. فویل را بردارید و 15 دقیقه دیگر آن را بپزید. 10 دقیقه قبل از سرو، غذا را در آشپزخانه به حال خود بگذارید.