حتما اینها را امتحان کنید، حتی اگر گیاهخوار نیستید.خوردن یک شام سرشار از سبزیجات، بهترین راه برای جذب مواد مغذی است که ممکن است در طول روز و موقع میل کردن صبحانه و ناهار، جا افتاده باشند. به علاوه این که، خوردن یک وعده غذایی گیاهی در طول هفته میتواند حسابی به جیبتان کمک کند. در حقیقت، رنگ سبز نه تنها در بشقابتان بلکه لابلای اسکناسهایتان هم میماند.
اینها نمونه چند غذای گیاهی ساده اما خوشمزه اند:
1. تارت سبز با فلفل قرمز و فتا
لحظه آخر به یک مهمانی خودمانی دعوت شدهاید، هر کسی باید یک چیزی ببرد و ماندهاید چه کار کنید؟ یک خرده خمیر پف کرده از فریزر دربیاورید و هر سبزی که در خانه دارید را جمع کنید. سبزیها را با روغن تفت دهید و همزمان لای خمیر را باز و دو قسمت کنید و در دو سینی جداگانه بگذارید. هر دو سینی را درون فر بگذارید تا خمیر طلایی شود. در حالی که خمیر در حال پختن است، فتا را له کنید و با فلفل قرمز کبابی قاطی کنید تا پوره شود. مخلوط را روی خمیر بپاشید و سبزیها را روی آن بریزید. شما موفق شدید.
2. لوبیا قرمز دودی
خیلی وقتها برای این که لوبیا قرمز طعم دودی لذیذ پیدا کند، به کالباس نیاز است اما این جا فقط سبزیجات لازم دارید؛ پس فلفل تند (اگر پیدا کردید، چیپوتل) را در سس ابودو (یا سسی شامل نمک، سیر، پونه کوهی و سرکه) بخوابانید و رویش حسابی پاپریکای دودی بپاشید. لوبیا را هم با هویج، کرفس و کلم (ترجیحا کلمپیچ) بپزید تا غذا کمی شیرین شود.
غذا و سس را با کمی برنج و پیاز سرو کنید.
3. گوجه فرنگی سبز (یا قرمز) با پارمزان و سس قرمز پستو
عاشق این غذای پر از پنیر پارمزان که روی هم و روی هم و روی هم چیده شده، میشوید. برشهای ضخیم گوجه فرنگی سبز (قرمز هم خوب است) را در آرد سوخاری بزنید و سرخ کنید و لای برشهای آن، فلفل قرمز کبابی و سس پستوی بادام و برشهای ضخیم موتزارلا بگذارید. روی هر کدام، کمی پارمزان بریزید و چند تا از این مجموعهها را روی هم بگذارید تا یک خوراکی بسیار ساده با ظاهری وسوسه کننده داشته باشید که درست کردنش 5 دقیقه بیشتر طول نمیکشد. میتوانید این غذا را با برشهای بادمجان سرخ شده که مثل گوجه، پایه آن میشود، درست کنید.
4. کوریسوی اسپانیایی با نخود
اصل این غذای اسپانیایی با سوسیس ادویه خورده درست میشود اما حالا آن را به روز میکنیم. تورتیلا را روی نانهای گرد پیتا بریزید و توی آن نخود پخته ادویه زده بریزید. حالا نوبت آن است که نان را با فلفل دلمه شیرین و پیاز پر کنید و رویش گوجه فرنگی تازه و ماست یونانی بریزید.
5. سبزیجات خرد شده با نارگیل
اگر میخواهید بشقابتان سبز نباشد و هوس غذایی قهوه ای- طلایی کرده اید، سیبزمینی ادویهزده لهشده را با کینوآی نارگیل مخلوط کنید. برای درست کردن کینوآی نارگیل، باید کینوا را تا طلایی شدن بپزید، سپس شیر نارگیل و نمک و یک و نیم فنجان آب به آن اضافه کنید و بگذارید تا جوش بخورد. بعد شعله را کم کنید و در ظرف را بگذارید تا آب تبخیر شود. حالا سیب زمینی را روی کینوآی نارگیل بریزید. نوبت راز خوشمزه شدن غذا است. هویج رنده شده و اگر دوست داشتید، کدو را روی غذا بریزید و به آن ادویه اضافه کنید. نوش جان.
6. سوپ تورتیلای دودی
سوپ گوجه فرنگی + سس تند چیلی = این سوپ دودی. گوجه فرنگی، فلفل هالوپینو و فلفل تند چیپتول را در سس ابودو (که قبلا به آن اشاره شد) بخوابانید و کل آن را درون ماهیتابهای بزرگ بریزید. سپس اجازه دهید غذای درست شده، خنک شود و آن را درون مخلوط کن بریزید و آخر سر با چیپس تورتیلا و آووکادو سرو کنید.
7. کلوچه سیب زمینی با نارگیل
سیب زمینی پخته با بیکن بیتس (نوعی چاشنی که از پروتئین گیاهی درست میشود) ممکن است وسوسه کننده باشد اما چرا یک کم خلاق نباشیم؟ سیب زمینی پخته را خمیر کنید و با کمی چدار و خامه ترش مخلوط کنید. کلوچه ساز را بردارید و مشغول به کار شوید. کلوچه بسازید و با بیکن نارگیل سرو کنید. اگر بیکن بیتس گیاهی هم داشته باشید و رویش بریزید، چه بهتر.