ماهان شبکه ایرانیان

کیمای گوشت چرخ کرده

گوشت و سیب زمینی مواد اصلی این غذا را تشکیل می دهند. با خوردن این غذا، طعمی متفاوت را تجربه خواهید کرد.

غذاگوشت و سیب زمینی مواد اصلی این غذا را تشکیل می دهند. با خوردن این غذا، طعمی متفاوت را تجربه خواهید کرد.

طرز تهیه:

مواد لازم:

2 قاشق غذاخوری روغن

یک پیاز بزرگ خرد شده

3 حبه سیر خرد شده

یک قاشق غذاخوری زنجبیل تازه خرد شده

750 گرم گوشت چرخ کرده

2/1 و2 قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز

2/1 و2 قاشق چایخوری پودر زیره

4/1 قاشق چایخوری پودرفلفل سیاه

2/1 قاشق چایخوری زردچوبه

8/1 قاشق چایخوری پودر دارچین

2/1 و1 قاشق چایخوری نمک

450 گرم سیب زمینی پوست کنده و مکعبی خرد شده

1 پیمانه ماست ساده

4/3 پیمانه شیر پرچرب

4/3 پیمانه نخودفرنگی پخته فریز شده

2/1 و1 قاشق چایخوری آبلیمو

2/1 پیمانه گشنیز خرد شده

مخصوص   4      نفر                    زمان آماده سازی: 20       دقیقه زمان پخت:  40 دقیقه

متد پخت:

یک ماهیتابه بزرگ را روی شعله متوسط گاز بگذارید و روغن را در داخل آن گرم کنید. پیازها را داخل تابه ریخته و حدود 3 دقیقه تفت دهید.سپس سیر و زنجبیل را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید. گوشت را داخل تابه بریزید و آنقدر تفت دهید تا رنگ صورتی رنگ گوشت از بین برود. تخم گشنیز ، زیره، فلفل، زردچوبه و دارچین و یک قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید و برای یک دقیقه تفت دهید و هم بزنید.

غذادر ادامه سیب زمینی، ماست و شیر را اضافه کنید و در ماهیتابه را ببندید و اجازه دهید تا بجوشد. وقتی غذا شروع به جوشیدن کرد، زیر شعله گاز را کم کرده و 20 دقیقه صبر کنید. حالا در ماهیتابه را برداشته و 5 دقیقه دیگر بپزید. نخودفرنگی یخ زده و نصف قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر بپزید. حالا آبلیمو و گشنیز تازه را اضافه کنید. غذای شما حاضر است.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان