ماهان شبکه ایرانیان

چطور بدون دست کشیدن از پاستا، وزن کم کنیم؟

برای وزن کم کردن لازم نیست قید خوراکی‌های خوشمزه و شام‌های پر از کربوهیدرات مثل پاستا را زد. وقتی پای کاسه نودل یا بشقاب پاستا می‌نشینید، نیاز نیست احساس گناه کنید، البته به شرط این که این روش پخت که توسط متخصصان تغذیه تایید شده را دنبال کنید:

لاغریبرای وزن کم کردن لازم نیست قید خوراکی‌های خوشمزه و شام‌های پر از کربوهیدرات مثل پاستا را زد. وقتی پای کاسه نودل یا بشقاب پاستا می‌نشینید، نیاز نیست احساس گناه کنید، البته به شرط این که این روش پخت که توسط متخصصان تغذیه تایید شده را دنبال کنید:

این سس که ساختش سریع است را امتحان کنید.

قید شیشه‌های سس آماده را بزنید، چون ممکن است پر از قند افزوده باشد. به جای آن، گوجه فرنگی رنده شده را با سیر، پیاز و کمی روغن زیتون در ماهیتابه سریع تفت دهید. حجم آن باید به اندازه نصف فنجان برای هر نفر باشد. نمک، فلفل و اگر دوست داشتید، پونه کوهی را به عنوان ادویه به آن اضافه کنید.

و کمک گرفتن از... 

... سبزیجات! به ازای هر نفری که سس سرو می‌کنید، به دست کم 3 فنجان سبزیجات سفت (مثل هویج، چغندر و...) یا اگر سراغ گیاهان سبز برگدار می‌روید، دو برابر آن نیاز است. اجازه دهید این سبزیجات در سس بجوشد تا نرم و ترد شود.

لاغریپاستا را تا وقتی بپزید که هم چنان سفت باشد.

آن را زیادی نپزید. تحقیقات نشان می‌دهد، نودل‌های نیم‌پز که موقع جویدن زیر دندان کمی سفت است، کمک می‌کند تا مدت بیش تری سیر بمانید. در هر بشقاب دو سوم فنجان پاستای پخته شده بریزید. گرسنه می‌مانید؟ پاستاهایی که ماده اولیه‌شان از حبوبات است، بیش از همه شما را سیر می‌کند.

با یک چاشنی خوب، کار را تمام کنید.

پاستا و سس محصوص و به اندازه یک کف دست (60 تا 80 گرم) سینه مرغ کباب شده بدون پوست یا میگوی پخته را در بشقاب غذا بچینید. بعد یک قاشق غذاخوری پنیر پارمسان رنده شده را کم کم روی آن بپاشید. پارمسان پنیر بی عیب و نقصی است، چون کمی از آن نتیجه خیلی خوبی می‌دهد.  

حال می‌توانید آن را با لذت میل کنید.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان