گوشت و سیب زمینی مواد اصلی این غذا را تشکیل می دهند. با خوردن این غذا، طعمی متفاوت را تجربه خواهید کرد.
طرز تهیه:
مواد لازم:
2 قاشق غذاخوری روغن
یک پیاز بزرگ خرد شده
3 حبه سیر خرد شده
یک قاشق غذاخوری زنجبیل تازه خرد شده
750 گرم گوشت چرخ کرده
2/1 و2 قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز
2/1 و2 قاشق چایخوری پودر زیره
4/1 قاشق چایخوری پودرفلفل سیاه
2/1 قاشق چایخوری زردچوبه
8/1 قاشق چایخوری پودر دارچین
2/1 و1 قاشق چایخوری نمک
450 گرم سیب زمینی پوست کنده و مکعبی خرد شده
1 پیمانه ماست ساده
4/3 پیمانه شیر پرچرب
4/3 پیمانه نخودفرنگی پخته فریز شده
2/1 و1 قاشق چایخوری آبلیمو
2/1 پیمانه گشنیز خرد شده
مخصوص 4 نفر زمان آماده سازی: 20 دقیقه زمان پخت: 40 دقیقه
متد پخت:
یک ماهیتابه بزرگ را روی شعله متوسط گاز بگذارید و روغن را در داخل آن گرم کنید. پیازها را داخل تابه ریخته و حدود 3 دقیقه تفت دهید.سپس سیر و زنجبیل را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر تفت دهید. گوشت را داخل تابه بریزید و آنقدر تفت دهید تا رنگ صورتی رنگ گوشت از بین برود. تخم گشنیز ، زیره، فلفل، زردچوبه و دارچین و یک قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید و برای یک دقیقه تفت دهید و هم بزنید.
در ادامه سیب زمینی، ماست و شیر را اضافه کنید و در ماهیتابه را ببندید و اجازه دهید تا بجوشد. وقتی غذا شروع به جوشیدن کرد، زیر شعله گاز را کم کرده و 20 دقیقه صبر کنید. حالا در ماهیتابه را برداشته و 5 دقیقه دیگر بپزید. نخودفرنگی یخ زده و نصف قاشق چایخوری نمک را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر بپزید. حالا آبلیمو و گشنیز تازه را اضافه کنید. غذای شما حاضر است.