سرویس سبک زندگی فردا: این غذا رولت نیست که در میان گوشت ماده یا سبزیجات خاصی قرار داشته باشد. اما طعم و مزه بسیار خوبی دارد و بسیار سریع هم آماده میشود. در ادامه این مطلب را به نقل از فوت و فن بخوانید.
تعداد: 4 نفر
زمان تهیه و پخت: 25 دقیقه
مواد لازم
دو عدد تخم مرغ همزده
¾ پیمانه شیر
2 / 3 پیمانه خردههای نان باگت
¼ پیمانه پیاز خرد شده
دو قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
یک قاشق چایخوری نمک
نصف قاشق چایخوری ریحان یا آویشن خشک
1 / 8 قاشق چایخوری فلفل سیاه
680 گرم گوشت چرخکرده
¼ پیمانه سس کچاپ
دو قاشق غذاخوری شکر قهوهای
یک قاشق چایخوری خردل خشک
طرز تهیه
1. در یک کاسه متوسط، تخم مرغ و شیر را با هم مخلوط کنید و آرد یا خردههای نان باگت، پیاز، جعفری، نمک و فلفل را اضافه کنید. سپس گوشت چرخکرده را اضافه کنید و آرام هم بزنید. مخلوط را داخل قالب نان صبحانه بریزید.
2. فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید. قالب گوشت را داخل فر بگذارید و حدود یک ساعت و 25 دقیقه بپزید.
3. در یک کاسه، کچاپ، شکر و خردل خشک را با هم مخلوط کنید و روی گوشت بریزید و 10 دقیقه دیگر در فر بپزید. قبل از برش، 10 دقیقه اجازه دهید خنک شود.
ارزش غذایی
کالری: 225
چربی: 10 گرم
کلسترول: 108 میلی گرم
کربوهیدرات: 13 گرم
فیبر: 1 گرم
سدیم: 676 میلی گرم
پتاسیم: 104 میلی گرم
کلسیم: 61 میلی گرم
آهن: 2 میلی گرم