مواد لازم:
    نخود – یک پیمانه
    گوشت مغزران گوسفند – نیم کیلو
    پیاز – سه عدد
    پوره گوجهفرنگی – نصف پیمانه
    ربگوجهفرنگی – 4/1پیمانه
    زعفران – نصف قاشق چایخوری
    لیموعمانی – پنج عدد
    دارچین – نصف قاشق چایخوری
    نمک و فلفل – به میزان لازم
    روغن – به میزان لازم
    گلاب – یک قاشق سوپخوری
طرز تهیه: ابتدا نخودها را که از قبل خیس کرده بودیم، پوست گرفته، به دو قسمت تقسیم کرده و پیازها را خرد و مقداری تفت داده تا طلایی رنگ شود، گوشت و نخودها را اضافه کرده و به آنها زردچوبه میزنیم سپس آب میریزیم تا نیمپز شوند. در مرحله بعد پوره گوجهفرنگی، زعفران و ربگوجهفرنگی را میافزاییم، یک ربع آخر، لیموعمانی، نمک، فلفل و دارچین را اضافه میکنیم و در صورت تمایل میتوانیم گلاب بریزیم.
