یکی از غذاهای محبوب این روزها فتوچینی است. برای پخت این غذا با بنیتا همراه باشید.
زمان آماده سازی : 10 دقیقه
زمان پخت : 10 دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
ژامبون گوشت یا مرغ درشت خرد شده: 280 گرم
فتوچینی: 375 گرم
خامه : یک لیوان
پنیر پارمسان رنده شده : 30 گرم
پیازچه تازه خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
ژامبونها را درون یک تایه کوچک داغ، تفت دهید تا برشته شوند؛ سپس آنها را روی کاغذ خشککن بگذارید تا روغنشان گرفته شود.
در این فاصله، فتوچینیها را داخل یک قابلمه بزرگ آب جوش (در باز) بریزید تا نرم شوند. سپس آنها را آبکش کنید.
پاستای داغ را داخل کاسهای بزرگ با خامه، پنیر و ژامبون مخلوط کنید و پیازچه را روی آن بپاشید.
نکته :
استفاده از پنیر رومانو به جای پارمسان را امتحان کنید.
هر پرس از این غذا 660 کیلو کالری دارد.