ماهان شبکه ایرانیان

دستور پخت کیک هویج

یک صبحانه سالم و خوشمزه در آشپزخانه منتظر شماست. بله دست به کار شوید و برای صبحانه خانواده یک کیک خوشمزه آماده کنید. با ما همراه شوید:

دسر

یک صبحانه سالم و خوشمزه در آشپزخانه منتظر شماست. بله دست به کار شوید و برای صبحانه خانواده یک کیک خوشمزه آماده کنید. با ما همراه شوید:

مواد لازم

جو پرک: 2 لیوان 

پودر نارگیل: یک سوم لیوان

هویج رنده شده: نصف لیوان 

بادام خام ( یا ترکیبی از گردو و بادام): نصف لیوان

پودر تخم کتان: یک چهارم لیوان

دارچین : 1 قاشق غذاخوری

پودر زنجبیل: یک چهارم قاشق غذا خوری

موز حلقه شده متوسط: 2 عدد

روغن نارگیل: 1 قاشق غذاخوری

عصاره مالت یا عسل: 4 قاشق غذاخوری

کره بادام زمینی: 2 قاشق غذاخوری

دسر

مواد لازم برای رویه کیک 

هویج رنده شده: یک سوم لیوان

بادام پرک شده: یک سوم لیوان

پودر نارگیل: 2 قاشق غذاخوری

کشمش: یک سوم لیوان

جو پرک: یک چهارم لیوان 

روغن نارگیل: 4 قاشق غذاخوری

عسل: 4 قاشق غذاخوری

شیر بادام: 3 قاشق غذاخوری

دارچین: یک چهارم قاشق غذاخوری

میوه تازه (می توانید از بلوبری، تمشک، شاتوت و یا توت فرنگی تازه استفاده کنید): سه چهارم لیوان

طرز تهیه 

فر را روی دمای 180 درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

کف قالب کیک را با کاغذ روغنی بپوشانید.

با استفاده از غذاساز و با تیغه «اس» شکل، تمام مواد را به جز هویج با هم مخلوط کنید. این روند را تا زمانی که آجیل و جو کاملا خرد شوند و یک خمیر چسبنده ساخته شود،‌ ادامه دهید. توجه داشته باشید که سرعت غذاساز متوسط و زمان آن بیشتر از 2 دقیقه نشود.

بعد از آن، دستگاه را خاموش کنید و هویج‌ها را به آن اضافه کنید و 30 ثانیه هم بزنید تا هویج‌ها به خورد خمیر برود و خوب مخلوط شود و در آخر خمیر را به قالب کیک از قبل آماده شده، انتقال دهید. با لیسک سطح خمیر را صاف کنید و تمام قسمت های قالب را بپوشانید.

قالب را درون فر قرار داده و به مدت 15 دقیقه بپزید تا زمانی که سطح آن برشته شود. 

در این فاصله می‌توانید مواد رویه کیک را آماده کنید. در ظرفی بزرگ روغن نارگیل، عسل و شیر بادام را مخلوط کنید.

 30 تا 60 ثانیه مخلوط را درون مایکروفر قرار داده تا حل شوند. سپس تمامی مواد رویه کیک را با همزن برقی مخلوط کنید. 

قالب کیک را از فر خارج کنید. مواد رویه را روی کیک قرار دهید. و آن را به مدت 15 دقیقه درون فر قرار دهید تا رویه آن برشته و طلایی شود.

قالب را از فر درآورده و به مدت 1 ساعت بگذارید تا خنک شود. سپس کیک را از قالب خارج کنید. 

نکته

بعد از پختن کامل کیک، می‌توانید دوباره به آن عسل اضافه کنید و تزیین کنید.

این کیک به مدت 1 هفته درون ظرف دربسته ماندگاری دارد.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان