طرز پخت باسترمه

باسترمه یکی از انواع غذاهای بومی و محلی استان گلستان ،‌ بندر ترکمن است. مواد لازم برای ۴ نفر : برنج ۴ فنجان ماهی ازون برون ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم سیب زمینی ۳ عدد پیاز ۳ عدد انار دانه ۱ فنجان نمک و فلفل به مقدار لازم

باسترمه یکی از انواع غذاهای بومی و محلی استان گلستان ،‌ بندر ترکمن است.
مواد لازم برای 4 نفر :
برنج 4 فنجان
ماهی ازون برون 400 تا 500 گرم
سیب زمینی 3 عدد
پیاز 3 عدد
انار دانه 1 فنجان
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه :

برنج را خیس کرده مطابق معمول آبکش می کنیم .داخل قابلمه را چرب کرده سیب زمینی ها را پوست گرفته حلقه می کنیم و کف ظرف را با آن می پوشانیم . بعد پیاز حلقه شده و بعد ماهی را روی پیاز چیده نمک و فلفل کافی به آن اضافه می کنیم . بعد دانه انار و کمی برنج و چند قاشق آب روی غذا می ریزیم و یک درپوش روی آن می گذاریم و برنج آبکش شده را روی آن می ریزیم سپس روغن ریخته در ظرف را می گذاریم و روی حرارت ملایم می گذاریم تا مدت یک ساعت پخته شود.
طرز پخت باسترمه

طرز پخت باسترمه

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان