خوردن دسر بعد از غذا بسیار لذت بخش است، اما مهمتر این که بتوان دسرهای متنوعی فراهم کرد که تهیه آن زیاد دشوار و زمانبر نباشد. پاناکوتا یکی از این نوع دسرها است.
زمان آماده سازی: 25 دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
خامه غلیظ شده: 300 میلی لیتر
شیر: 1 لیوان
وانیل: نصف قاشق چایخوری
پودر شکر: 55 گرم
پوست لیمو: 1 نوار
پودر ژلاتین: یک و نیم قاشق چایخوری
طرز تهیه
خامه، شیر، وانیل، شکر و پوست لیمو را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا گرم شود. سپس بگذارید تا خنک شود.
این مخلوط را از صافی ریز رد کنید و بعد آن را داخل 4 قالب، هرکدام به گنجایش نصف لیوان بریزید و روی قالبها را بپوشانید. آنها را به مدت 6 ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید.
اکنون ظرفهای پاناکوتا را از قالب خارج کنید، آنها را با میوه یا سس کارامل تزیین و سرو کنید.
نکته: در هر پرس این دسر، 30 گرم چربی و 546 کیلو کالری وجود دارد.