وسوسه این کیک، مقاومت شما را میشکند.یک عصرانه خوشمزه همراه با یک فنجان چای داغ در این روزهای سرد خیلی دلچسب است. با بنیتا همراه باشید.
مواد لازم برای 16 برش کیک
کره نرم شده: 185 گرم
پنیر خامهای نرم شده: 185 گرم
پوست لیموی رنده شده: یک قاشق غذاخوری
پودر شکر: 330 گرم
تخم مرغ: 3 عدد
آرد مخمردار (همراه با بیکینگ پودر): 150 گرم
آرد معمولی: 100 گرم
طرز تهیه
طبقات فر را در جای مناسب قرار دهید، فر را تا درجه حرارت متوسط گرم کنید. قالب مخصوص ژله که وسط آن برآمدگی دارد و عمق آن 20 سانتیمتر است را چرب کنید.
کره، پنیر و پوست لیمو را با هم در کاسه کوچکی ریخته و با همزن برقی بزنید تا رنگ آن روشن شود. شکر را به آن افزوده، دوباره هم بزنید تا روشن شده و پف کند. تخممرغها را یکی یکی در آن ریخته و هم بزنید تا زمانی که فقط با هم مخلوط شوند.
آرد را در دو نوبت به آن بیفزایید و با سرعت کم هم بزنید تا زمانی که با هم مخلوط شوند. با قاشق مخلوط بدست آمده را داخل قالب آماده شده بریزید.
کیک را در فر با درجه حرارت متوسط، حدود یک ساعت بپزید. بعد از پخت برای خنک شدن کیک، آن را روی سینی مشبک برگردانید. اگر دوست دارید کمی خاک قند یا پودر شکر الک شده، روی آن بپاشید.
نکته
برای جلوگیری از هدر رفتن مواد، آنها را در کاسه کوچکی مخلوط کنید.
هنگام افزودن مادهای تازه به مخلوط، از سرعت کم همزن خود استفاده کنید و سپس سرعت آن را تا حد متوسط زیاد کنید، به طوری که تمام مواد با همدیگر ترکیب شده و مخلوط صاف و یکنواختی بدست آید.
پوست لیمو را میتوان با پوست مرکبات دیگری از قبیل پرتقال، لیمو ترش و یا نارنگی جایگزین کرد و یا میتوان از یک قاشق چایخوری اسانس دلخواه به جای مرکبات استفاده کرد.
در طول مدت پخت اگر کیک بیش از حد در حال تیره شدن بود، روی آن را بعد از گذشت نیم ساعت از پخت با فویل بپوشانید.
این کیک را میتوان به مدت یک هفته در ظرفی بدون منفذ در دمای معمولی اتاق و به مدت طولانیتر در یخچال نگهداری کرد و به مدت 3 ماه در فریزر نگه داشت.