امروز با سری دوم مجموعه «پیشنهادهای فرهنگی تفریحی روزانه در تهران» در بنیتا میخواهیم سه گزینهی تفریحی فرهنگی را برای گذران اوقات فراغت شما در تهران معرفی کنیم.
میتوانید در کامنتهای همین مطلب، نظرات، پیشنهادها یا طرحهای خودتان برای این مجموعه مقالات را با ما در میان بگذارید. همچنین، لازم به ذکر است که راهاندازی برنامهی مشابه برای شهرستانهای مختلف، با توجه به علاقه و بازخورد این مجموعه مطالب، مد نظر ما بوده و خواهد بود. در ادامه پیشنهادهای امروز را مشاهده میکنید.
جمعه - 1395,8,21
تئاتر: پرفورمنس ترنزیشن
زمان: شنبه 22 آبان 1395 - 18:30
مکان: گالری تئاتر مستقل تهران
نشانی: تهران، ضلع شرقی چهار راه ولیعصر (تئاتر شهر)، خیابان رازی، نبش کوچه زند وکیل پلاک 50
هنرمند: ماهان فرزاد
هزینه: 15,000 تومان
توضیحات: ماهان فرزاد متولد 1374 در رشت، از 5 سالگی ساز زدن را با پیانو شروع کرد و بعدها گیتار الکتریک و کمانچه. گیتار الکتریک ساز اصلی اوست. شد. از 17 سالگی آهنگسازی را به طور شخصی و تجربی شروع کرد.
موسیقی متن فیلم کوتاه "تهران از چه می هراسد" از علی مولوی و موسیقی متن تئاتر "کابوس های دنباله دار" از مهرداد هنرمند از جمله کارهای اوست.
ماهان که صفحه ی ساند کلاود اش فعال است؛ در سال اخیر بخاطر آثار ریمیکس و آهنگسازی هایی که با ملودی های سنتی انجام داد توجه خوبی رو در ساند کلاود جلب کرد و تونست کارهاش رو به گوش مخاطبان بیشتری برساند.
گالری مستقل تهران از ابتدای تابستان 95 همکاری خود را با هنرمندان حوزه ی ویدیو آرت، پرفورمنس و هنر های مفهومی آغاز کرد؛ در این پروژه ها هنرمندان به گونه های خاص هنری در حوزه های خود می پردازند و تحقیقات و تجربیات خود را به نمایش می گذارند. از این رو شنبه های مجموعه مستقل مهمان گروه هایی ویژه خواهد بود و برای بهتر بودن کیفیت ارائه ی اثر برای هنرمندان مخاطبان این اجراها به صورت محدود خواهند بود.
نمایشگاه: روایتگران کوچک
زمان: شنبه 22 آبان 1395 - 16 الی 19
مکان: گالری شماره دو فرهنگ سرای ارسباران
نشانی: شریعتی، بالاتر از پل سیدخندان، خیابان جلفا، فرهنگسرای ارسباران(هنر)
توضیحات: نمایشگاه نقاشی کودک با عنوان" روایتگران کوچک" به کوشش مهناز صبور از 22 تا 27 آبان در گالری هنر دو برگزار می شود. این نمایشگاه روایتی تازه از دنیای کودکان است.
مهناز صبور تصویرگر و نویسنده کتاب کودک است که سابقه همکاری با یونسکو، کانون پرورش فکری و آموزش و پرورش را دارد. او که دانش آموخته رشته ارتباط تصویری است از سال 76 به عنوان مربی نقاشی خلاق فعالیت خود را آغاز کرده است. اوتا کنون 15 عنوان کتاب را تصویرگری کرده است و 3 نمایشگاه از آثار نقاشی کودکان را برگزار کرده است.
این نمایشگاه 60 اثر 50 در 70 از ده هنرمند 3 تا 8 سال برگزار می شود. تکنیک آثار آزاد می باشد و از بچه ها خواسته شده دنیایی را که دوست دارد در آن زندگی کنند را به تصویر بکشند.
تئاتر: نمایش با هم
زمان: یکشنبه 16 آبان 1395 تا جمعه 28 آبان 1395 - 18:30
مکان: تماشاخانه بازیگاه
نشانی: میدان ولیعصر، بلوار کشاورز، بعد از خیابان فلسطین، خ کبکانیان، خ مرتضی زاده، پلاک 12، طبقه ی 4
هنرمندان: رسول حق نژاد - کارگردان | نیکی محرابی، فهیمه مرزی، کتایون آبادی، شیدا احمدی، جمشید بهادری، فهیمه مرزى، خلیل آریانفر، مصطفی گودرزی - بازیگران
هزینه: 15,000 تومان