مکزیکیها به درست کردن خوراکیهای تند شهرت دارند. حالا تصور کنید برای شروع مهمانی، بخواهند یک نوشیدنی خنک با طعم خاص برایتان بیاورند. ترکیب همه اینها چه خواهد شد! قطعا تجربهای به یادماندنی خواهید داشت. برای نوشیدن یک کوکتل پر انرژی و خاص مکزیکی، همراه بنیتا باشید!
مواد لازم برای 6 نفر
شکر: 75 گرم
آناناس (خرد شده): یک عدد کوچک
فلفل قرمز هالوپینو (هالاپنیو): نیم عدد
آب لیمو: نصف لیوان
آب گازدار: یک لیوان
پودر یخ: 2 لیوان
فلفل فرمز برای سرو کردن: به مقدار لازم
طرز تهیه
شکر و 2 قاشق غذاخوری آب را درون یک قابلمه کوچک بریزید، با حرارت کم آن را گرم کنید تا شکر آب شود. سپس حرارت را ملایم کنید و بگذارید مخلوط برای یک تا 2 دقیقه یا تا زمانی که به صورت شربت دربیاید، بجوشد. سپس بگذارید تا خنک شود.
فلفل هالوپینو و آناناس را در کاسه بریزید. سپس با هاون برقی آنها را له کنید تا مخلوطی صاف و یکدست تهیه شود. (میتوانید از مخلوطکن نیز استفاده کنید.)
مخلوط را به پارچ بزرگی انتقال دهید. آب گازدار را به آن اضافه کنید، آب لیمو و پودر یخ به همراه شربت خنک شده را به آن بیفزایید. هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند.
نیمی از لیوانهای سرو را از کوکتل پرکنید و نیمی دیگر را پودر یخ بریزید. برای تزیین از فلفل استفاده کنید و آن را سرو کنید.