برترین ها:  مواد لازم:-     خامه فرم گرفته: 250گرم 
-     شکلات تلخ: 350 گرم   
-     خامه صبحانه: 250 گرم  
-     پودر بادام: 100 گرم  
-     کیک اسفنجی: یک تخته پخته شده (3 تخممرغی)  
-     ژلاتین: 8 ورق  
-     انجیرسیاه: ریز خرد شده یک لیوان  
-     مویج بدون هسته: نصف لیوان
  
روش تهیه :
آماده کردن این پاته کار بسیار سادهای است؛ ابتدا شکلات تلخ را روی بخارآب یا داخل مایکروویو ذوب میکنیم سپس خامه صبحانه را به آن اضافه کرده و دوباره مواد را کمی گرم میکنیم تا به حالت کاملا رقیق دربیاید. مواد را به خامه فرم گرفته اضافه کرده و با همزن برقی به هم میزنیم تا کاملا یکدست شود.
 
 در این مرحله کیک اسفنجی را خرد کرده، به همراه انجیر، مویج و پودربادام به مواد اضافه میکنیم و همه مواد را با لیسک به هم میزنیم تا کاملا یکدست شوند. 
 
ورقههای ژلاتین را داخل آب سرد گذاشته و اجازه میدهیم تا کاملا نرم شوند سپس آب اضافی آن را خالی کرده و داخل کاسهای فلزی روی بخارآب قرار میدهیم تا ذوب شوند. مایه ژلاتین را به مواد پاته اضافه کرده و توسط لیسک همه را با هم خوب مخلوط میکنیم.
 
 مواد را داخل قالب مستطیل شکل مثل قالب لوف ریخته و به مدت 8 ساعت در یخچال میگذاریم تا کاملا خودش را بگیرد. پاته را برگردانده و روی آن را با خامه و انجیرسیاه و مواد دلخواه دیگر تزئین میکنیم.