برترین ها: مواد لازم:- خامه فرم گرفته: 250گرم
- شکلات تلخ: 350 گرم
- خامه صبحانه: 250 گرم
- پودر بادام: 100 گرم
- کیک اسفنجی: یک تخته پخته شده (3 تخممرغی)
- ژلاتین: 8 ورق
- انجیرسیاه: ریز خرد شده یک لیوان
- مویج بدون هسته: نصف لیوان
روش تهیه :
آماده کردن این پاته کار بسیار سادهای است؛ ابتدا شکلات تلخ را روی بخارآب یا داخل مایکروویو ذوب میکنیم سپس خامه صبحانه را به آن اضافه کرده و دوباره مواد را کمی گرم میکنیم تا به حالت کاملا رقیق دربیاید. مواد را به خامه فرم گرفته اضافه کرده و با همزن برقی به هم میزنیم تا کاملا یکدست شود.
در این مرحله کیک اسفنجی را خرد کرده، به همراه انجیر، مویج و پودربادام به مواد اضافه میکنیم و همه مواد را با لیسک به هم میزنیم تا کاملا یکدست شوند.
ورقههای ژلاتین را داخل آب سرد گذاشته و اجازه میدهیم تا کاملا نرم شوند سپس آب اضافی آن را خالی کرده و داخل کاسهای فلزی روی بخارآب قرار میدهیم تا ذوب شوند. مایه ژلاتین را به مواد پاته اضافه کرده و توسط لیسک همه را با هم خوب مخلوط میکنیم.
مواد را داخل قالب مستطیل شکل مثل قالب لوف ریخته و به مدت 8 ساعت در یخچال میگذاریم تا کاملا خودش را بگیرد. پاته را برگردانده و روی آن را با خامه و انجیرسیاه و مواد دلخواه دیگر تزئین میکنیم.