ماهان شبکه ایرانیان

پاته شکلات تلخ با انجیر سیاه

آماده کردن این پاته کار بسیار ساده‌ای است؛ ابتدا شکلات تلخ را روی بخارآب یا داخل مایکروویو ذوب می‌کنیم سپس خامه صبحانه را به آن اضافه کرده و دوباره مواد را کمی گرم می‌کنیم تا به حالت کاملا رقیق دربیاید.

برترین ها:
 
 مواد لازم:

  •     خامه فرم گرفته: 250گرم
  •     شکلات تلخ: 350 گرم  
  •     خامه صبحانه: 250 گرم 
  •     پودر بادام: 100 گرم 
  •     کیک اسفنجی: یک تخته پخته شده (3 تخم‌مرغی) 
  •     ژلاتین: 8 ورق 
  •     انجیرسیاه: ریز خرد شده یک لیوان 
  •     مویج بدون هسته: نصف لیوان
 
پاته شکلات تلخ با انجیر سیاه 

روش تهیه :

آماده کردن این پاته کار بسیار ساده‌ای است؛ ابتدا شکلات تلخ را روی بخارآب یا داخل مایکروویو ذوب می‌کنیم سپس خامه صبحانه را به آن اضافه کرده و دوباره مواد را کمی گرم می‌کنیم تا به حالت کاملا رقیق دربیاید. مواد را به خامه فرم گرفته اضافه کرده و با همزن برقی به هم می‌زنیم تا کاملا یکدست شود.
 
در این مرحله کیک اسفنجی را خرد کرده، به همراه انجیر، مویج و پودربادام به مواد اضافه می‌کنیم و همه مواد را با لیسک به هم می‌زنیم تا کاملا یکدست شوند.
 
ورقه‌های ژلاتین را داخل آب سرد گذاشته و اجازه می‌دهیم تا کاملا نرم شوند سپس آب اضافی آن را خالی کرده و داخل کاسه‌ای فلزی روی بخارآب قرار می‌دهیم تا ذوب شوند. مایه ژلاتین را به مواد پاته اضافه کرده و توسط لیسک همه را با هم خوب مخلوط می‌کنیم.
 
مواد را داخل قالب مستطیل شکل مثل قالب لوف ریخته و به مدت 8 ساعت در یخچال می‌گذاریم تا کاملا خودش را بگیرد. پاته را برگردانده و روی آن را با خامه و انجیرسیاه و مواد دلخواه دیگر تزئین می‌کنیم.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان