ماهان شبکه ایرانیان

عیادت نماینده ولی فقیه در گیلان از یک رزمنده دفاع مقدس

نماینده ولی فقیه در گیلان حاج جوشن را از ذخایر و سرمایه‌های انقلاب توصیف کرد و افزود: ان شاءالله حاج جوشن پس از بهبودی به ‌زودی در نماز جمعه حضور پیدا کند.

عیادت نماینده ولی فقیه در گیلان از یک رزمنده دفاع مقدس

‌به گزارش ایسنا،آیت‌الله زین‌العابدین قربانی امروز در عیادت از حاج حسن جوشن، رزمنده دوران دفاع مقدس در بیمارستان آریای رشت اظهار کرد: حاج جوشن مدت هفت سال از عمر خود را در جبهه‌های حق علیه باطل سپری کرده است.

وی، حاج جوشن را از ذخایر و سرمایه‌های انقلاب توصیف کرد و افزود: ان شاءالله حاج جوشن پس از بهبودی به ‌زودی در نماز جمعه حضور پیدا کند.

به گزارش ایسنا، حاج حسن جوشن مدت 78 ماه و 12 روز از عمر خود را در دوران دفاع مقدس در جبهه‌های حق علیه باطل سپری کرده است.

این رزمنده دوران دفاع مقدس به دلیل بیماری سنگ مثانه در بیمارستان آریای رشت بستری شده و عمل جراحی او با موفقیت انجام شده است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان