وب سایت آشپزباشی: از خوردن این بیسکویتها که طعم و عطر زنجبیل در کنار دارچین و فلفل بهار رو دارن، لذت خواهید برد.
مواد لازم:
- کره 1/2 پیمانه
- شکر قهوه ای 3/4 پیمانه
- عسل 1/2 پیمانه
- تخم مرغ 2 عدد بزرگ
- آرد سه و یک چهارم پیمانه
- پودر زنجبیل 1 قاشق غذاخوری
- پودر دارچین 1/2 قاشق چای خوری
- فلفل بهار 1/2 قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر 1/2 قاشق چای خوری
- جوش شیرین 1/2 قاشق چای خوری
- نمک 1/2 قاشق چای خوری
آماده کردن مواد برای تهیه بیسکویت زنجبیلی:
1- قبل از قالب زدن، خمیر رو باید حداقل 1 ساعت در فریزر بذارید. خمیر بعد از سرد شدن در فریزر هم کمی شل خواهد بود.
طرز تهیه:- کره (به دمای اتاق) رو با شکر قهوهای و عسل بزنید تا کمرنگ و خامهای بشن. تخممرغها رو یکی یکی اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- در کاسهای دیگه، آرد رو با پودر زنجبیل، دارچین، فلفل بهار، بیکینگ پودر، جوش شیرین و نمک الک کنید. مواد خشک رو به ترکیب کره اضافه کنید و مواد رو خوب با هم ترکیب کنید.
- خمیر رو نصف کنید، در کیسه پلاستیکی بپیچید و حداقل برای 1 ساعت در فریزیر بذارید.
- از قبل فر رو با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. در چند سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید.
- روی سطح کار آردپاشی شده، نیمی از خمیر رو به قطر 3 میلیمتر باز کنید. خمیر رو با قالبهای طرح دلخواهتون، برش بزنید و با یک و نیم سانتیمتر فاصله در سینیهای فر آماده شده بچینید. این کار رو با نیمه دیگه خمیر هم تکرار کنید. میتونید خمیرهای اضافی رو گرد کنید، در فریزر بذارید و دوباره استفاده کنید.
- بیسکویتها رو برای حدود 15 تا 18 دقیقه، تا از کنارهها طلایی بشن در فر بپزید. بذارید تا در سینی فر کمی خنک بشن و بعد اونها رو بردارید.