ماهان شبکه ایرانیان

آشنایی با مصرف صحیح سبزیجات

دوست دارید مثل یک سرآشپز حرفه‌ای سبزی‌ها را بپزید؟ سبزیجات بخارپزتان له و پلاسیده می‌شوند؟ نگران نباشید. با به کارگیری اصول مصرف صحیح سبزیجات، سبزیجات‌تان پلاسیده و وارفته نمی‌شود. با روزچین همراه باشید مصرف صحیح سبزیجات آشنا شده و حرفه‌ای شوید.

آشنایی با مصرف صحیح سبزیجات

دوست دارید مثل یک سرآشپز حرفه‌ای سبزی‌ها را بپزید؟ سبزیجات بخارپزتان له و پلاسیده می‌شوند؟ نگران نباشید. با به کارگیری اصول مصرف صحیح سبزیجات، سبزیجات‌تان پلاسیده و وارفته نمی‌شود. با روزچین همراه باشید مصرف صحیح سبزیجات آشنا شده و حرفه‌ای شوید.

ترفندهای مصرف صحیح سبزیجات برای کدبانوها

شاید به خاطر آشنایی کم ما با مصرف صحیح سبزیجات است که این مواد غذایی سالم و مغذی جایگاه ویژه‌ای در سفره ندارد و اغلب غذاهایی که می‌پزیم از شیوه صحیح پخت سبزیجات خالی است و مواد مغذی آنها را از دست می‌دهیم. با چند فوت و فن مصرف صحیح سبزیجات مقاله را تا به انتها مهمان ما باشید…

خرد کردن سبزیجات

اگر وقت‌تان کم است و می‌خواهید سبزیجاتی مثل فلفل، هویج، کدو و قارچ را با هم بپزید، نگران نباشید. می‌توانید همه این سبزیجات را با هم بپزید اما مصرف صحیح سبزیجات یک شرط دارد. باید همه آنها را به یک اندازه خرد کرده باشید. چون تنها در این صورت است که سبزی‌ها یک اندازه می‌پزند.

سرخ کردن سبزیجات

وقتی می‌خواهید سبزیجات را سرخ کنید، این رقم معجزه آسا را به خاطر بسپارید: 200 درجه سانتی‌گراد. دمای کمتر باعث می‌شود سبزیجات به خوبی سرخ و برشته نشوند. احتمالا این دما به نظرتان زیاد است. اما این تنها راه برشته کردن سبزیجات است.

جوشاندن سبزیجات

دلیل اینکه که شما آب پز می‌کنید، به سبزی و تردی کلم بروکلی‌های رستورانی نیست، این است که شما آنها را بلانچ نمی‌کنید. برای این منظور ابتدا سبزیجات را در آب جوش نیم پز کنید. بلافاصله آنها را در آب یخ فرو کنید تا شادابی و رنگ خود را از دستت ندهند. بعد از این می‌توانید سبزیجات را در فریزر نگه دارید تا تازه بماند و هر زمان که تمایل داشتید، آنها را سرو کنید. فقط کافی است چند ثانیه قبل از سرو آنها را در تابه گرم کنید.

چاشنی زدن به سبزیجات

اضافه کردن کمی نمک به آب جوش باعث افزایش مزه سبزیجات می‌شود. در استفاده از نمک زیاده‌روی نکنید. سبزیجات نباید شور شوند. فراموش نکنید که مصرف زیاد نمک باعث افزایش فشارخون می‌شود. پس در مصرف نمک، این سم سفید و البته خوش مزه زیاده‌روی نکنید!

استفاده از روغن

سبزیجات هنگام پخته شدن هرچیزی را که درون تابه باشد، به خود جذب می‌کنند. روغن هم شامل این موارد می‌شود. هنگام پخت سبزیجات فقط چند قطره روغن به آنها اضافه کنید. سبزیجات هنگام پخت آب پس می‌دهند و تابه را مرطوب می‌کنند تا چیزی به آن نچسبد.

ساقه‌ها را دور نریزید!

ساقه‌های سبزیجاتی مثل گل کلم را دور نریزید چون از آن‌ها می‌توانید برای درست کردن پوره استفاده کنید. همچنین ته مانده‌های سبزیجات برای سوپ و خورش هم قابل استفاده هستند. پس هیچ دلیلی برای دور ریختن سبزیجات وجود ندارد.

پخت سبزیجات در فر

برای پختن سبزیجاتی مثل پیاز، کدو و مارچوبه در فر آن‌ها را خرد کرده، در سینی فر قرار داده و کمی روغن گیاهی روی آن‌ها بریزید. دمای بالای فر باعث می‌شود گوشت و سبزیجات خیلی زود بپزند و قندشان بر سطح‌شان جمع شود. در نتیجه مزه‌ای شیرین به خود می‌گیرند. پختن سبزیجات در فر نه تنها ویتامین‌ها و املاح سبزیجات را حفظ می‌کند، بلکه طعم آن‌ها نیز حفظ می‌شود.

کباب کردن سبزیجات

در هوای گرم، کباب کردن سبزیجات راه مناسبی برای پختن آن‌هاست. مانند پختن سبزیجات در فر، کباب کردن آن‌ها نیز طعم و مواد مغذی آن‌ها را حفظ می‌کند. سبزیجاتی مثل ذرت، فلفل دلمه‌ای، کدو، پیاز و سیب‌زمینی را می‌توان کباب کرد. در ماه‌های سرد سال می‌توانید سبزیجات را روی شعله گاز کباب کنید. برای این کار از سیخ یا توری مخصوص کباب استفاده کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی