ما یکی از طرفداران سرسخت وقت گذرانی برای غذا و غذا خوردن هستیم. غذا خوردن یکی از مهمترین کارهایی است که در طول روز انسانها انجام میدهند٬ بنابراین برای سلامت جسمی ٬ ذهنی و روحی مهم و ضروری است که برای غذایی که میخوریم و انتخاب مواد تشکیل دهنده ی آن وقت بگذاریم تا از وعدهی غذایی خود بیشترین استفاده را ببریم. اما همهی ما میدانیم بعضی از شبها شما گیج میشوید و میخواهید یک دستور غذایی ساده و کاربردی و البته خوشمزه داشته باشید که به سلامتی شما هم صدمه نزند. بنابراین ما برای شما 25 مورد از بهترین غذا هایی که بر پایه سبزیجات تهیه میشوند را آماده کردیم. یک نکتهی بسیار جالب در مورد این غذاها این است که میتوان تمام آنها را در وقت بسیار کمی تهیه کرد. در ادامه با بنیتا همراه باشید
4- املت سیب زمینی با پیاز و فلفل
این املت از آن دسته غذاهایی است که مواد داخل آن را به راحتی و بسته به سلیقهی هر فرد میتوان تغییر داد٬ که این یک ویژگی بسیار خوب برای این غذا حساب میشود. شما میتوانید در کنار این املت و سیب زمینیهای کبابی که بر روی چیده شده٬ هر مزهای که میخواهید به آن اضافه کنید٬ سبزیجات٬ گوجه فرنگی و البته با کمی پنیر چدار تند این غذا بینظیر خواهد شد. مزهدار کردن این غذا با کمی آویشن و پیازچه این غذا را به یک صبحانه یا نهار کامل تبدیل خواهد کرد.. باقیماندهی این غذا را میتوانید در فویل بپیچید و برای گرم کردن در فر قرار دهید. حتی میتوانید این غذا را سرد میل کنید.
![املت سیب زمینی](/Upload/Public/Content/Images/1395/12/02/2005320837.jpg)
Credit: Jaymi Heimbuch
زمان آماده سازی: 20 دقیقه
زمان پخت: 10 دقیقه
زمان کل: 30 دقیقه
مناسب برای 4-6 نفر
مواد لازم
- 1 سیب زمینی بزرگ رسیده
- 2 قاشق بزرگ روغن زیتون
- 1 پیاز متوسط خورد شده
- نصف یا فلفل سبز و یا هر فلفل دیگری بسته به سلیقهی خودتان
- 2 قارچ بزرگ تکه شده
- 4 تخم مرغ
- نصف فنجان پنیر چدار رنده شده
- نمک دریایی به مقدار لازم
- فلفل سیاه به مقدار لازم
![مواد لازم املت سیب زمینی](/Upload/Public/Content/Images/1395/12/02/2005320854.jpg)
Credit: Jaymi Heimbuch
طرز تهیه
1 – فر را در دمای 230 درجه سانتی گراد یا 450 درجهی فارنهایت تنظیم کنید
2- سیب زمینی را به قطعههای نیم سانتیمتری ببرید٬ سیب زمینیها را در یک سینی و بر روی یک کاغذ روغنی نسوز مخصوص پخت و پز قرار دهید و فاصلهی لازم را به سیب زمینی ها بدهید تا بتواند به خوبی پخته شود. در پایان قبل از قرار دادن آنها در فر با روغن زیتون آنها را چرب کنید تا نسوزند و کمی فلفل و نمک به آن بزنید تا مزهدار شوند. سیب زمینیها را در فر قرار دهید و طلایی رنگ شود٬ این زمان حدود 10 دقیقه خواهد بود. حال با احتیاط سیب زمینیها را از فر خارج کنید و پشت و رویشان کنید. دوباره در فر قرار دهید تا هر دو طرف سیب زمینیها طلایی شود. حالا سیب زمینیها را خارج کنید و دمای فر را در 376 درجه فارنهایت یا 190 درجه سانتیگراد قرار دهید.
![طرز تهیه املت سیب زمینی](/Upload/Public/Content/Images/1395/12/02/2005320865.jpg)
Credit: Jaymi Heimbuch
3- روغن زیتون را در یک تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. پیاز و سیب زمینی را به آن اضافه کنید تا کمی نرم شوند. حالا قارچها را اضافه کنید تا طلایی شوند.
4- تخم مرغها در یک کاسهی بزرگ ریخته و هم بزنید حالا را به آن اضافه کنید و هم بزنید. این ترکیب را در تابهی حاوی قارچ و پیاز و فلفل بریزید. حالا زیر شعله را کم کنید تا املت به آرامی بپزد. همچنین سیب زمینی حالا را به صورت مارپیچ در کنار هم بر روی امت قرار دهید.
5- در تابه را ببندید تا به آرامی بپزد. همچنین میتوانید به جای اینکه تخم مرغ را بر روی شعله قرار دهید آن را در ظرفی قرار دهید و در فر با دمای 190 درجهی سانتیگراد قرار دهید. باید اعتراف کنیم روش دوم روش بهتری است زیرا هم غذا طعم بهتری به خود میگیرد و هم ظاهری طلایی و برشته خواهد داشت. برای این کار کافی است 15 تا 17 دقیقه ملت را در فر قرار دهید
![املت سیب زمینی وسبزیجات](/Upload/Public/Content/Images/1395/12/02/2005320877.jpg)
Credit: Jaymi Heimbuch
6- غذا آماده است٬ لذت ببرید
در بخشهای بعدی با ما همراه باشید