سرویس سبک زندگی فردا: به نقل از فوت و فن این توپهای پنیری بسیار سبک هستند و بیشتر به عنوان میانوعده مورداستفاده قرار میگیرند. اما میتوانید به عنوان ناهار یا شام نیز آن را نوش جان کنید.

تعداد: 6 نفر
زمان تهیه: 25 دقیقه
زمان سرد شدن: 4 ساعت
مواد لازم
3 قاشق غذاخوری موسیر تازه خرد شده
3 قاشق غذاخوری ریحان تازه خرد شده
2 قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
225 گرم پنیر خامهای نرم شده
85 گرم پنیر بز
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
یک حبه سیر رنده شده
کراکر
طرز تهیه
1- در یک بشقاب عمیق، یک قاشق غذاخوری موسیر، یک قاشق غذاخوری ریحان و جعفری را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید. در یک کاسه متوسط، پنیر خامهای و پنیر بز را با یکدیگر با همزن برقی مخلوط کنید. دو قاشق غذاخوری موسیر، دو قاشق غذاخوری ریحان، فلفل و سیر را به آنها اظافه کنید. سپس آنها را شبیه توپ شکل دهید.
2- توپها را داخل مخلوط سبزیجات بغلتانید. روی توپها را بپوشانید و به مدت 4 تا 24 ساعت در یخچال قرار دهید.
ارزش غذایی
کالری: 92
چربی: 9 گرم
کلسترول: 25 میلیگرم
کربوهیدرات: 1 گرم
پروتئین: 3 گرم
سدیم: 91 میلیگرم
پتاسیم: 353 میلیگرم
کلسیم: 30 میلیگرم
آهن: 0 میلیگرم