آموزش تارت شکلاتی خوشمزه و آسان

در  آشپزخانه امروز روزچین قصد داریم نوعی تارت شکلاتی را به شما آموزش دهیم. قبل از آن لازم است بگوییم که تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می‌شود. ماده روکش یا پرکننده تارت‌ها ممکن است شیرین، نمکی یا چیزی مثل مرغ و میگو باشد.

آموزش تارت شکلاتی خوشمزه و آسان

در  آشپزخانه امروز روزچین قصد داریم نوعی  شکلاتی را به شما آموزش دهیم. قبل از آن لازم است بگوییم که تارت نوعی شیرینی است که معمولاً از مواد پرکننده برای پوشش آن استفاده می‌شود. ماده روکش یا پرکننده تارت‌ها ممکن است شیرین، نمکی یا چیزی مثل مرغ و میگو باشد. 

اگر خاطرتان باشد دیروز طرز تهیه تارت پنیری را به شما آموزش داده بودیم. در این مقاله قصد داریم نحوه‌ی آماده کردن تارت شکلاتی را به شما همراهان عزیز روزچین آموزش دهیم.

تارت شکلاتی

مواد لازم برای تارت شکلاتی

چوب شور: 114 گرم
روغن نارگیل ذوب شده: یک‌سوم فنجان
روغن گیاهی: دو و نیم قاشق غذاخوری
شیر گرم: یک و یک‌چهارم فنجان
شکلات تلخ: 340 گرم

طرز تهیه تارت شکلاتی

آماده کردن خمیر تارت

برای شروع چوب شور را در یک زیپ‌کیپ (کیسه نایلونی زیپ‌دار) بریزید و در آن را خوب ببندید. سپس با وردنه کاملا له کنید. همه‌ی روغن نارگیل گفته شده در مواد لازم را ذوب کنید. سپس نصف قاشق غذاخوری روغن گیاهی به آن اضافه کنید. وقت اضافه کردن چوب شور است. چوب شور را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

یک قالب تارت تهیه کنید و موادی را که آماده کرده‌اید، درون آن بریزید. خرده‌های چوب شور را کاملا در قالب جا دهید. فر را در دمای 180 درجه سانتی‌گراد (معادل 350 درجه فارنهایت) تنظیم کنید و خمیر را به مدت 10 دقیقه در آن قرار دهید تا بپزد.

آماده کردن مواد اصلی تارت

همه‌ی شیری که آماده کرده‌اید‌ را گرم کنید. سپس 340 گرم شکلات تلخ را به آن اضافه کنید. دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی هم اضافه کنید. آنقدر مواد را هم بزنید تا کاملا حل شوند. مواد آماده شده را روی خمیری که از قبل پخته‌اید بریزید. به مدت سه تا چهار ساعت آن را در یخچال قرار دهید تا سرد شود.

اکنون تارت شما آماده است. نوش جان 😊

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان