ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه‌ی ادویه مخلوط، راز خوشمزگی غذای مادربزرگ‌های دنیا

طرز تهیه‌ی ادویه مخلوط، راز خوشمزگی غذای مادربزرگ‌های دنیا

همیشه وقتی به خانه‌ی مادربزرگ‌های می‌رویم، تا یکی دو کیلو چاق نشویم، برنمی‌گردیم. از بس که غذاهای مامان بزرگ پز خوشمزه‌اند و زیردندان مزه می‌کنند، آدم نمی‌تواند ازشان دل بکند. شما رو نمی‌دانم، اما برای من حتی مزه‌ی نیمروی مادربزرگم هم با بقیه فرق داشت.

اما چرا واقعا اینطوری بود؟ به نظر من که فوت کوزه گری آشپزی مادربزرگ‌ها رو هیچ وقت نمی‌توانیم یاد بگیریم، اما خب حداقل ادویه هایی که از آن استفاده می‌کنند را می‌توان از آنها پرسید و سعی کرد مانند آنها درست کرد.

در این مقاله ما هم همین کار را کردیم، ادویه‌های معروف برخی کشورها را پیدا کردیم و دستور آنها را نوشتیم تا شما هم بتوانید از آنها استفاده کنید و غذاهایی با طعم بین‌المللی درست کنید. اگر هم دستور تهیه‌ی ادویه‌ی خاصی مد نظرتان است، در قسمت نظرات به ما بگویید تا از مادربزرگ‌ها بپرسیم. اگر هم خودتان دستور تهیه‌ی ادویه ی خاصی را می‌دانید، محض رضای خدا در قسمت نظرات به ما هم بگویید تا بتوانیم در آینده مادربزرگ‌های خوبی شویم!

going_to_grandparents_house-317621

دستور پخت تخم اژدها
طرز تهیه سمنو و اینکه چرا در سفره هفت سین سمنو می‌گذاریم؟
دستور تهیه‌ی نوشیدنی های خنک تابستانی
چای های جادویی – درمان با چای

1-ادویه مخلوط تاکو از مکزیک

tacomixtacomix

2 قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز

2 قاشق چایخوری پونه کوهی (اورگانو)

3/4 قاشق چایخوری نمک

½ قاشق چایخوری دارچین

¼ قاشق چایخوری فلفل هندی

¼ قاشق غذاخوری زردچوبه

2- ادویه مخلوط بهارات از ترکیه

baharatmixbaharatmix

2 قاشق غذاخوری فلفل سیاه

2 قاشق غذاخوری زردچوبه

1 قاشق غذاخوری تخم گشنیز

1 قاشق غذاخوری نعناع خشک

1 قاشق غذاخوری میخک

1 قاشق غذاخوری جوز هندی

1 قاشق غذاخوری هل سبز

1 نوک قاشق چایخوری دارچین

3- ادویه مخلوط تندوری از پاکستان

tandooritandoori

1 قاشق چایخوری پودر زنجبیل

1 قاشق چایخوری زردچوبه

1 قاشق چایخوری پودر زیره

1 قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز

1 قاشق چایخوری پاپریکا

1 قاشق چایخوری زردچوبه

1 قاشق چایخوری نمک

1 قاشق چایخوری فلفل هندی

4- ادویه ی بخارات، یا 7 ادویه ی عربی

P1050916

2 قاشق غذاخوری فلفل سیاه آسیاب شده

2 قاشق غذاخوری پاپریکا

2 قاشق غذاخوری پودر زیره سبز

1 قاشق غذاخوری پودر تخم گشنیز

1 قاشق غذاخوری پودر میخک

1 قاشق غذاخوری پودر دارچین

½ قاشق چایخوری پودر هل

5- پنج ادویه، از چین

Chinese Five-SpiceChinese Five-Spice

1 قاشق چایخوری پودر دارچین

1 قاشق چایخوری پودر میخک

1 قاشق چایخوری پودر دانه‌ی بوداده‌ی رازیانه

1 قاشق چایخوری پودر رازیانه‌ی ستاره‌ای

1 قاشق چایخوری پودر فلفل سیچوان بوداده

6- ادویه مخلوط، از جامائیکا

Jamaican Spice MixtureJamaican Spice Mixture

2 قاشق چایخوری فلفل هندی (Cayenne)

1 قاشق غذاخوری پودر جوز هندی

4 قاشق چایخوری نمک

4 قاشق چایخوری شکر

1 قاشق چایخوری پودر فلفل

2 قاشق غذاخوری پیاز خردشده‌ی خشک

1 ½ قاشق چایخوری پودر پیاز

1 ½ قاشق چایخوری پودر آویشن

1 ½ قاشق چایخوری تخم خردل

1/8 قاشق چایخوری پودر میخک

7-گارام ماسالا، از هند

garam-masala

12 عدد فلفل سیاه

3 عدد دانه‌ی هل (پوست کنده)

12 عدد میخک

1 عدد چوب دارچین

¼ پیمانه تخم گشنیز

¼ پیمانه دانه‌ی زیره

دانه رازیانه

جوز هندی

تمامی این مواد و دانه‌ها را با هم مخلوط و در آسیاب برقی، آسیاب کنید.

لازم به ذکر است که با وجود در دسترس بودن تمامی این مواد و ادویه ها به صورت پودری، اگر آنها را به صورت دانه تهیه کنید و خودتان آسیاب کنید، عطر و طعم ادویه ها چندین برابر می‌شود.

نوشته شده توسط: مینا داودی

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان