برترینها - ترجمه از الهام مظفری: در این مطلب یاد میگیرید که چطور یک ساندویچ تخم مرغ ساده و خوشمزه برای خودتان درست کنید. اگر به صبحانهای نیاز دارید که به سرعت آماده شود، نان و تخم مرغ همه آن چیزیست که نیاز دارید. اما اگر به دنبال راه هایی هستید که ساندویچتان را خوشمزهتر کنید میتوانید از این دستورالعمل استفاده کنید.
 
مواد لازم:
-  2 عدد تخم مرغ
-  4 - 5 عدد قارچ
- نمک به مقدار لازم
-  3 حلقه فلفل دلمهای
-  1 قاشق غذاخوری فلفل دلمهای خرد شده
-  2 قاشق غذاخوری گوجه خرد شده
-  2 قاشق غذاخوری پیاز خرد شده
-  2 عدد فلفل سبز
-  1 قاشق غذاخوریجعفری خرد شده
-  1 قاشق چایخوری سیر خرد شده
-  1 قاشق غذاخوری کره
-  3 عدد نان تست
طرز تهیه:
پیاز، گوجه، فلفل دلمه ای، قارچ، سیر و فلفل را خرد کنید. تخم مرغها را در یک کاسه بریزید.
 
همه سبزیجات خرد شده را همراه با نمک داخل تخم مرغ بریزید و خوب هم بزنید.
 
کره را در یک ماهیتابه نچسب حرارت دهید.
 
حلقههای فلفل دلمهای را داخل ماهیتابه قرار داده و مخلوط تخم مرغ و سبزیجات را داخل حلقهها بریزید.
 
روی حرارت متوسط یکی دو دقیقه حرارت دهید تا بپزد. سپس مخلوط را برگردانده و طرف دیگر آن را هم بپزید. سپس اجاق گاز را خاموش کنید.
 
کره را روی نانها مالیده و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به لکههای طلایی روی نان ظاهر شده و ترد شود.
 
املت را بین لایههای نان قرار دهید. یعنی یک لایه نان و یک لایه فلفل دلمهای و تخم مرغ را روی هم بگذارید.