مواد لازم
 
- کره (کمی نرم شده) 2/3 فنجان
 - روغن صاف قنادی2/3 فنجان
 - شکر1.5 فنجان
 - تخم مرغ2 عدد
 - عصاره بادام2 قاشق چای خوری
 - آرد شیرینی پزی2/3/4 فنجان
 - آرد همه کاره1 فنجان
 - نشاسته ذرت1 قاشق سوپ خوری
 - بیکینگ پودر2 قاشق چای خوری
 - نمک1/2 قاشق چای خوری
 - پودر تزئینی (یا شکر توربینادو)به مقدار لازم
 
 
طرز تهیه:
1- در کاسه ی همزن دستی کره، شکر و روغن صاف قنادی را بزنید تا ترکیب شوند. تخم مرغ و عصاره بادام را اضافه کنید و مخلوط کنید.
 
2-در یک کاسه ی دیگر آرد ها، نشاسته ی ذرت، بکینگ پودر و نمک را الک کنید و مخلوط کنید. مخلوط آرد را کم کم داخل مخلوط کره بریزید و هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند
 
3-خمیر را 30 دقیقه در یخچال خنک کنید.
 
4 -فر را با دمای 350 درجه فارنهایت(174 درجه سانتی گراد) از قبل داغ کنید. روی سینی های شیرینی پزی را با کاغذ پوستی بپوشانید.
 
5- خمیر را با یک ملاقه ی متوسط قسمت قسمت کنید و هر تکه را به شکل توپ در بیاورید. توپ ها را در مواد تزئینی شکری غلت بدهید تا سطح آن کاملاً پوشانده شود. یا از شکر توربینادو استفاده کنید.
 
6 -شیرینی ها را داخل سینی بچینید. با کف دستتان شیرینی ها را فشار دهید تا کمی تخت شوند. شیرینی ها موقع پخت زیاد پف نمی کنند. 8 تا 10 دقیقه تا وسط شیرینی کاملاً نرم اما خمیر مانند نباشد در فر بپزید. شیرینی ها را روی توری قرار دهید.