سالها است که مردم آرد پفکی آماده را میخرند و به پخت بیسکویتهای دو جزئی در خانه روی آوردهاند. خامه را با پودر پفکی در هم می آمیزند و بعد از قالبگیری، میپزند و سِرو میکنند. واقعا کار به همین سادگی است. واقعیت هم این است که همه چیزهای خوشمزه لزوما فرمول عجیبی ندارند و از آن سر دنیا نیامدهاند. دستور پخت بیسکویتهای دو جزئی آنقدر ساده است که میشود گفت: شما با 5 درصد تلاش میتوانید 95 درصد طعم و خوشمزگی به دست آورید.
فقط توجه داشته باشید که اگر آرد پفکی را از مغازه نمیخرید، حتما از آرد گندم الک شده و نرم استفاده کنید.
مواد لازم
- 280 گرم آرد پفکی (اگر آمادهاش در مغازه نیست، میتوانید هر پیمانه آرد ساده را با 1.5 قاشق چایخوری پودر خمیرمایه نانوایی و سه چهارم قاشق نمک مخلوط کنید تا آرد پفکی به دست آید)
- 2 قاشق غذاخوری شکر (برای تهیه بیسکویتهای شیرین)
- 280 گرم خامه غلیظ، و کمی بیشتر برای روی بیسکویتها
- میانتیتر: طرز تهیه
1. دمای اجاق را روی 230 درجه سانتیگراد تنظیم کنید طوری که گرما در وسط متمرکز باشد. آرد پفکی را در یک کاسه بزرگ قرار دهید و اگر مایل هستید بیسکویتها شیرین بشوند، مقدار لازم شکر بیفزایید. با یک قاشق چوبی آن را هم بزنید و به آرامی خامه را اضافه کنید. تا زمانی که یک خمیر سنگین و سفت شکل بگیرد به هم زدن ادامه دهید. مراقب باشید که بیش از حد آنها را نکوبید.

2. تهیه با اسکوپ: با استفاده از یک قالب 30 گرمی، اسکوپهای متعددی از دل خمیر بردارید و روی سینی پخت به خط کنید، فاصلهشان از هم 5 سانتیمتر باشد. با استفاده از قلممو روی آنها را خامه اضافه بمالید و سپس داخل اجاق قرار دهید تا برای 12 دقیقه بپزند.
3. تهیه با قالب گرد: اگر مایل بودید بیسکویتهایتان شکل منظمتری داشته باشند، میتوانید خمیر را با وردنه به یک مربع 30 در 30 سانتیمتر تبدیل کنید و سپس نیمی از آن را روی خودش تا کنید تا یک مثلث شود و دوباره آن را هم از وسط تا کنید و یک بار دیگر با وردنه پهنش کنید تا دوباره مربعی 30 در 30 داشته باشید. آنگاه با یک قالب گرد 7 یا 10 سانتیمتری آن را برش بزنید و قطعاتش را با فاصله 5 سانتیمتری از هم روی سینی پخت قرار دهید. 12 دقیقه پخت در دمای 230 درجه سانتیگراد و بعد بیسکویتهای خوشمزه شما آماده خواهند بود.

پس از پخت، اندکی مهلت دهید تا بیسکویتها خنک شوند و سپس آنها را سِرو کنید.
