بیسکویت خامهدار با فاصله زیاد از بقیه سادهترین فرمول بیسکویت را دارد. مواد خشک با هم مخلوط میشوند و سپس خامه غلیظ به آن اضافه و هم زده میشود. همین! در واقع، خمیر این بیسکویت احتمالا قبل از گرم شدن اجاق آماده خواهد شد. اما نگذارید سادگی این دستورپخت شما را فریب دهد. شاید هیچ کرهای در آن نباشد، اما خامه غلیظ پر از کره است که بیسکویتها را سبک و ترد همراه با طعم غنیِ شیر میکند.
مواد لازم
- 2 پیمانه (300 گرم) آرد گندم، و کمی بیشتر برای روی تخته
- 1.5 قاشق غذاخوری پودر خمیرمایه (مخمر)
- 1 قاشق چایخوری نمک
- 1 قاشق چایخوری شکر (دانه ریز نباشد)
- 1.5 پیمانه خامه غلیظ
طرز تهیه
1. در یک کاسه بزرگ «آرد، پودر خمیرمایه، نمک و شکر» را مخلوط کنید تا یکدست شوند.

2. خامه غلیظ را اضافه کنید و به آرامی با یک قاشق چوبی هم بزنید تا مواد خشک درست مرطوب شوند.

3. خمیر را روی تخته بگذارید. با دست آن را چند بار تا کنید و فشار دهید و سپس پهن کنید تا ورقهای به ضخامت 1.4 سانتیمتر شود. با استفاده از قالب بُرش 5 سانتیمتری، بیسکویتها را از داخل خمیر در آورید. باقیمانده خمیر را روی هم بگذارید و چند بیسکویت دیگر بُرش بزنید. باقیمانده را دور بریزید.

4. بیسکویتها را در دمای 205 درجه سانتیگراد بپزید تا به رنگ طلایی تیره در آیند. بیش از 12 تا 15 دقیقه نباید طول بکشد. آنها را کنار بگذارید تا کمی خنک شوند و سپس سرو کنید.
