پنکیک یکی از خوشمزهترین و در عین حال سادهترین نوع کیک است که برای صبحانه یا میان وعده انتخاب مناسبی به شمار میآید. پن کیک کمتر از 30 دقیقه و بدون نیاز به فر آماده میشود و همراه با خامه، عسل، مربا و... تزئین و سرو میشود. در این مطلب یک دستور پخت متفاوت برای خوشمزهتر کردن پنکیک به شما آموزش میدهیم.
مواد لازم (برای 4 نفر)
آرد 1 لیوان
تخم مرغ 1 عدد
شیر 1/4 لیوان
کره 8 قاشق غذاخوری
نمک 1/2 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
شکر 5 قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای 1/4 لیوان
پودر دارچین 3 قاشق چایخوری
طرز تهیه سس دارچین
1- 4 قاشق غذاخوری کره، 2 قاشق غذاخوری شکر، شکر قهوه ای و 2 قاشق چایخوری پودر دارچین را داخل کاسهای بریزید و به روش بن ماری، روی حرارت بخار آب قرار دهید و مخلوط کنید.
2- پس از آن که سس دارچین یکدست و نرم شد، از روی حرارت بخار آب بردارید و بگذارید تا سرد شود.
طرز تهیه پنکیک
1- 3 قاشق غذاخوری شکر، آرد، بکینگ پودر،نمک و یک قاشق چایخوری دارچین را داخل ظرفی بریزید و مخلوط کنید.
2- 4 قاشق غذاخوری کره ذوب شده، شیر سرد و تخم مرغ را اضافه کنید و به آرامی با مواد خشک مخلوط کنید تا خمیر نرمی بهدست بیاید.
3- کف ماهیتابه را چرب کنید و روی حرارت قرار دهید، پس از اینکه داغ شد مواد پن کیک را به صورت گرد داخل ماهیتابه بگذارید.
4- سس دارچین را داخل قیف بریزید و روی پنکیکها طرح مارپیچ بکشید.
5- پس از چند دقیقه پنکیکها را برگردانید تا طرف دیگرشان نیز طلایی، و سس دارچین برشته شود.
6- پنکیکهای آماده شده را در ظرف بگذارید و همراه با عسل، خامه، مربا و ..تزیین و سرو کنید.