پن‌کیک یکی از خوشمزه‌ترین و در عین حال ساده‌ترین نوع کیک است که برای صبحانه یا میان وعده انتخاب مناسبی به شمار می‌آید. پن کیک کم‌تر از 30 دقیقه و بدون نیاز به فر آماده می‌شود و همراه با خامه، عسل، مربا و... تزئین و سرو می‌شود. در این مطلب یک دستور پخت متفاوت برای خوش‌مزه‌تر کردن پن‌کیک به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم (برای 4 نفر)

آرد 1 لیوان

تخم مرغ 1 عدد

شیر 1/4 لیوان

کره 8 قاشق غذاخوری

نمک 1/2 قاشق چای‌خوری

بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری

شکر 5 قاشق غذاخوری

شکر قهوه ای 1/4 لیوان

پودر دارچین 3 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه سس دارچین

1- 4 قاشق غذاخوری کره، 2 قاشق غذاخوری شکر، شکر قهوه ای و 2 قاشق چای‌خوری پودر دارچین را داخل کاسه‌ای بریزید و به روش بن ماری، روی حرارت بخار آب قرار دهید و مخلوط کنید.

2- پس از آن که سس دارچین یک‌دست و نرم شد، از روی حرارت بخار آب بردارید و بگذارید تا سرد شود.

سس دارچینی

طرز تهیه پن‌کیک

1- 3 قاشق غذاخوری شکر، آرد، بکینگ پودر،نمک و یک قاشق چای‌خوری دارچین را داخل ظرفی بریزید و مخلوط کنید.

2- 4 قاشق غذاخوری کره ذوب شده، شیر سرد و تخم مرغ را اضافه کنید و به آرامی با مواد خشک مخلوط کنید تا خمیر نرمی به‌دست بیاید.

پن کیک دارچینی

3- کف ماهیتابه را چرب کنید و روی حرارت قرار دهید، پس از اینکه داغ شد مواد پن کیک را به صورت گرد داخل ماهیتابه بگذارید.

4- سس دارچین را داخل قیف بریزید و روی پن‌کیک‌ها طرح مارپیچ بکشید.

پن‌کیک دارچینی

5- پس از چند دقیقه پن‌کیک‌ها را برگردانید تا طرف دیگرشان نیز طلایی، و سس دارچین برشته شود.

6- پن‌کیک‌های آماده شده را در ظرف بگذارید و همراه با عسل، خامه، مربا و ..تزیین و سرو کنید.

پن‌کیک