کیک خرما یکی از کیک‌های خوش‌مزه و ساده پخت است که سرشار از مواد مغذیست و همراه با شیر، صبحانه یا میان وعده کاملی است. برای پختن این کیک خوش طعم و هیجان انگیز، دستور زیر را به دقت اجرا کنید.

مواد لازم

آرد 300 گرم

کره  200 گرم

تخم مرغ 2 عدد

شیر 250 میلی لیتر

خرما خشک  145 گرم

شکر 150 گرم

جوش شیرین 1/2 قاشق چای‌خوری

بکینگ پودر 1 و 1/2 قاشق

کیک خرمایی

طرز تهیه

1- کره، شیر، شکر و خرمای خرد شده را در یک قابلمه با هم مخلوط کنید. مواد را خوب با هم ترکیب کنید و هنگامی که جوش آمد، شعله را خاموش کنید.

2- جوش شیرین را به مخلوط اضافه کنید و  10 دقیقه صبر کنید تا خنک شود.

3-تخم مرغ‌ها و آرد را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. برای تهیه این کیک نیازی به همزن برقی نیست و باید مواد را به خوبی مخلوط کنید تا یک‌دست شود.

3- مایه کیک را در قالب چرب و آماده شده بریزید.

4- کیک را برای 45 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید.