شناسه : ۶۶۵۷۴۶ - جمعه ۲۴ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۰۳:۴۰
کیک خرمایی
کیک خرما یکی از کیکهای خوشمزه و ساده پخت است که سرشار از مواد مغذیست و همراه با شیر، صبحانه یا میان وعده کاملی است. برای پختن این کیک خوش طعم و هیجان انگیز، دستور زیر را به دقت اجرا کنید.
کیک خرما یکی از کیکهای خوشمزه و ساده پخت است که سرشار از مواد مغذیست و همراه با شیر، صبحانه یا میان وعده کاملی است. برای پختن این کیک خوش طعم و هیجان انگیز، دستور زیر را به دقت اجرا کنید.
مواد لازم
آرد 300 گرم
کره 200 گرم
تخم مرغ 2 عدد
شیر 250 میلی لیتر
خرما خشک 145 گرم
شکر 150 گرم
جوش شیرین 1/2 قاشق چایخوری
بکینگ پودر 1 و 1/2 قاشق
![کیک خرمایی](/Upload/Public/Content/Images/1396/11/10/1633080398.jpeg)
طرز تهیه
1- کره، شیر، شکر و خرمای خرد شده را در یک قابلمه با هم مخلوط کنید. مواد را خوب با هم ترکیب کنید و هنگامی که جوش آمد، شعله را خاموش کنید.
2- جوش شیرین را به مخلوط اضافه کنید و 10 دقیقه صبر کنید تا خنک شود.
3-تخم مرغها و آرد را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. برای تهیه این کیک نیازی به همزن برقی نیست و باید مواد را به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شود.
3- مایه کیک را در قالب چرب و آماده شده بریزید.
4- کیک را برای 45 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.