این مدل هم نوعی دلمه فلفل دلمهای است که با دلمه ما ایرانیها کمی فرق دارد.
 
- تعداد: 4 نفر
 - زمان تهیه: 15 دقیقه
 - زمان پخت: 3٫5 ساعت
 
مواد لازم
- 4 عدد فلفل دلمهای سبز، قرمز، زرد و نارنجی
 - یک قوطی کنسرو لوبیا (تند)
 - یک پیمانه برنج پخته شده
 - 115 گرم پنیر چدار رنده شده
 - 425 گرم سس گوجه فرنگی
 
طرز تهیه
1- قسمت بالای فلفل های دلمه ای را برش بزنید، تخم های داخل آن را خارج کنید. در یک کاسه متوسط، لوبیا، برنج و نصف پیمانه پنیر را با هم مخلوط کنید و با قاشق داخل فلفل ها بریزید.
2- سس گوجه فرنگی را کف یک تابه پیرکس بریزید. فلفل ها را داخل آن قرار هید و روی حرارت بگذارید.
3- پس از پخت، فلفل ها را داخل ظرف بچینید، کمی سس گوجه فرنگی روی آنها بریزید و باقی مانده پنیر را روی آنها بپاشید و سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 332
 - چربی: 12 گرم
 - کلسترول: 25 میلیگرم
 - چربی اشباع شده: 5 گرم
 - کربوهیدرات: 42 گرم
 - فیبر: 10 گرم
 - سدیم: 918 میلی گرم
 - پروتئین: 16 گرم