این صبحانه را باید از یک شب قبل آماده کنید و صبح  10 دقیقه در فر گرم و سپس میل کنید.
         
- زمان تهیه: 40 دقیقه
 - زمان پخت: 50 دقیقه
 - زمان خنک شدن: 2 تا 24 ساعت
 - تعداد: 6 نفر
 
مواد لازم
- 213 گرم خمیر پای
 - 4 ورق ژامبون
 - 1٫5 پیمانه قارچ خرد شده
 - ¾ پیمانه پنیر موزارلا
 - 1/4  پیمانه پیازچه خرد شده
 - دو قاشق غذاخوری برگ آویشن تازه
 - دو عدد تخم مرغ
 - 225 گرم خامه ترش
 
طرز تهیه
1- فر را با دمای 450 درجه فارنهایت روشن کنید. خمیر پای را در قالب قرار دهید روی آن فویل بپیچید و 8 دقیقه بپزید. فویل را بردارید و 5 دقیقه دیگر بپزید. از فر خارج کنید و کنار بگذارید. دمای فر را به 375 درجه فارنهایت کاهش دهید.
2- در یک تابه بزرگ ژامبون ها را روی حرارت متوسط تفت دهید تا برشته شوند. قارچ ها را تفت دهید تا برشته و طلایی شوند.
3- ژامبونها را خرد و پیازچه و آویشن را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه متوسط تخم مرغ و خامه ترش را با هم مخلوط کنید. مخلوط ژامبون و پنیر را با هم مخلوط کنید. سپس روی خمیر بریزید.
4- کیش را به مدت 20 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی شود. سپس آن را 2 تا 24 ساعت خنک کنید.
5- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید و 10 دقیقه کیش را گرم کنید.  
ارزش غذایی
- کالری: 363
 - چربی: 27 گرم
 - کلسترول: 114 میلیگرم
 - کربوهیدرات: 20 گرم
 - فیبر: 20 گرم
 - پروتئین: 30 گرم
 - سدیم: 353 میلیگرم
 - پتاسیم: 204 میلی گرم
 - کلسیم: 172 میلی گرم
 - آهن: 1 میلی گرم