شناسه : ۶۶۶۶۶۱ - جمعه ۲۴ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۱۷:۰۸
ساندویچ مرغ باربیکیو
اگر از طرفداران خوراکهای مکزیکی تند و تیز هستید، این ساندویچ خوشمزه، سالم و البته آسان پخت را به شما پیشنهاد میکنیم. ساندویچ مرغ باربیکیو، معمولا همراه با سالاد کلم یا برگ کلم و در نان برگر سرو میشود.
اگر از طرفداران خوراکهای مکزیکی تند و تیز هستید، این ساندویچ خوشمزه، سالم و البته آسان پخت را به شما پیشنهاد میکنیم. ساندویچ مرغ باربیکیو، معمولا همراه با سالاد کلم یا برگ کلم و در نان برگر سرو میشود.
مواد لازم
سینه مرغ پخته 6 تکه
سس باربیکیو 2/3 پیمانه
پودر سیر 1 قاشق مرباخوری
پودر پنیر پارمزان 2/3 پیمانه
پودر پاپریکا 1 قاشق غذاخوری
سس تند 1 قاشق غذاخوری
روغن 1/3 پیمانه
کلم پیچ 2 پیمانه
نان همبرگر 6 عدد
نمک به میزان دلخواه
طرز تهیه
1- سینه مرغ را بپزید و ریش ریش کنید.
2- مرغ را همراه با روغن داخل یک ماهیتابه نسوز بریزید.
3- سس باربیکیو، پودر سیر، سس چیلی، پاپریکا و کمی نمک را باهم مخلوط کنید و به مرغ ریش ریش اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یکدست شوند و برای 1 ساعت روی حرارت ملایم آرام بپزد و جا بیفتد.
![چیکن باربیکیو](/Upload/Public/Content/Images/1396/11/10/1618100363.jpeg)
4- نیم ساعت مانده به سرو غذا، کمی پنیر پارمزان به مرغ اضافه کنید و در نهایت مرغ باربیکیو را در نان همبرگری و همراه با کلم سرو کنید.