اگر از طرفداران خوراک‌های مکزیکی تند و تیز هستید، این ساندویچ خوشمزه، سالم و البته آسان پخت را به شما پیشنهاد می‌کنیم.  ساندویچ مرغ باربیکیو، معمولا همراه با سالاد کلم یا برگ کلم و در نان برگر سرو می‌شود.

مواد لازم

سینه مرغ پخته 6 تکه

سس باربیکیو 2/3 پیمانه

پودر سیر 1 قاشق مرباخوری

پودر پنیر پارمزان 2/3 پیمانه

پودر پاپریکا 1 قاشق غذاخوری

سس تند 1 قاشق غذاخوری

روغن 1/3 پیمانه

کلم پیچ 2 پیمانه

نان همبرگر 6 عدد

نمک به میزان دلخواه

طرز تهیه

1- سینه مرغ را بپزید و ریش ریش کنید.

2- مرغ را همراه با روغن داخل یک ماهیتابه نسوز بریزید.

3- سس باربیکیو، پودر سیر، سس چیلی، پاپریکا و کمی نمک را باهم مخلوط کنید و به مرغ ریش ریش اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد یک‌دست شوند و برای 1 ساعت روی حرارت ملایم آرام بپزد و جا بیفتد.

چیکن باربیکیو

4- نیم ساعت مانده به سرو غذا، کمی پنیر پارمزان به مرغ اضافه کنید و در نهایت مرغ باربیکیو را در نان همبرگری و همراه با کلم سرو کنید.