این شام را می توانید هر زمان که می خواهید تهیه کنید. در واقع نوعی پوره سیب زمینی است که پیازچه، ذرت و ادویه نیز دارد.
- تعداد: 10 نفر
- زمان تهیه: 25 دقیقه
- زمان پخت: 15 دقیقه
مواد لازم
- 900 گرم سیب زمینی
- یک قاشق چایخوری روغن زیتون
- یک پیمانه ذرت
- 6 عدد پیازچه
- یک حبه سیر
- نصف پیمانه خامه ترش
- دو قاشق غذاخوری کره
- نصف قاشق چایخوری نمک
- ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
- دو پیمانه پرک ذرت
- یک قاشق چایخوری پاپریکا دودی
- سه قاشق غذاخوری کره آب شده
طرز تهیه
1- فر را با دمای 450 درجه فارنهایت گرم کنید. در یک قابلمه بزرگ سیب زمینی را با نمک بپزید. آبکش کنید و پس از پوست کندن دوباره داخل قابلمه بریزید.
2- در یک تابه بزرگ، روغن زیتون را گرم کنید. ذرت ها، پیازچه و سیر را اضافه کنید. آنها را تا زمانی که سبزیجات پخته شوند، تفت دهید.
3- سیب زمینی ها را پوره کنید. خامه ترش، کره، نمک و فلفل را اضافه کنید تا مخلوط شوند. مخلوط سبزیجات را اضافه کنید. مخلوط را داخل ظرف بریزید. روی آن پرک ذرت و پاپریکا دودی بپاشید. کره آب شده اضافه کنید و 5 دقیقه حرارت دهید تا نرم شوند.
ارزش غذایی
- کالری: 163
- چربی: 8 گرم
- کلسترول: 20 میلی گرم
- کربوهیدرات: 21 گرم
- فیبر: 2 گرم
- پروتئین: 3 گرم
- سدیم: 205 میلی گرم
- پتاسیم: 353 میلی گرم
- کلسیم: 28 میلی گرم
- آهن: 2 میلی گرم