ماهان شبکه ایرانیان

پوره سیب‌زمینی با طعم لیمو و سیر

این غذا بسیار ساده است و هیچ، غیر از سیب زمینی ندارد. درست همان پوره سیب زمینی معمولی خودمان است با این تفاوت که سیر و لیمو به آن اضافه می منیم تا طعم متفاوت داشته باشد.

پوره سیب‌زمینی با طعم لیمو و سیر

این غذا بسیار ساده است و هیچ، غیر از سیب زمینی ندارد. درست همان پوره سیب زمینی معمولی خودمان است با این تفاوت که سیر و لیمو به آن اضافه می منیم تا طعم متفاوت داشته باشد.

  • تعداد: 16 نفر
  • زمان تهیه: 20 دقیقه
  • زمان پخت: 20 دقیقه

مواد لازم

  • 1350 گرم سیب‌زمینی متوسط
  • 4 حبه سیر رنده شده
  • دو قاشق غذاخوری کیپر
  • 1/3 پیمانه جعفری خرد کرده
  • دو قاشق چایخوری پوست لیمو ترش
  • 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  • دو قاشق غذاخوری کره
  • نصف قاشق چایخوری نمک
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
  • نصف یک عدد لیموترش

طرز تهیه

1- در یک کاسه بزرگ، سیب زمینی و سیر را داخل آب و نمک به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید.

2- سیب زمینی ها را از آب بکشید و پوره کنید تا کاملا نرم و یکدست شوند. دو قاشق غذاخوری روغن زیتون، کره، نمک، فلفل و کم یشیر اضافه کنید تا کمی لطیف شود. آن را داخل بشقاب بکشید و روی آن کیپر، جعفری و پوست لیمو رنده شده بریزید. در آخر روغن زیتون باقی مانده را اضافه کنید و آب لیمو بچکانید.

ارزش غذایی

  • کالری: 98
  • چربی: 4 گرم
  • کلسترول: 4 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 15 گرم
  • فیبر: 2 گرم
  • پروتئین: 2 گرم
  • سدیم: 130 میلی گرم
  • پتاسیم: 366 میلی گرم
  • کلسیم: 15 میلی گرم
  • آهن: 1 میلی گرم
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان