ماهی سالمون با سس عسل، یکی از روش‌های منحصر به فرد برای طبخ ماهی است که علاوه بر سالم و مقوی بودن، طعم و مزه متفاوتی نیز دارد. 

مواد لازم

ماهی سالمون پانصد گرم

عسل 1/4 پیمانه

سس سویا 2 قاشق غذاخوری

سیر خرد شده 1 حبه

پودر سیر و نمک 1/4 قاشق چای‌خوری

فلفل سیاه 1/8 قاشق چای‌خوری

طرز تهیه

1- عسل، سس سویا، سیر، پودر سیر، نمک و فلفل سیاه را درکاسه‌ای کوچک مخلوط کنید تا سس آماده شود.

2- ماهی سالمون را در ظرف کم عمقی گذاشته و سسی که آماده کرده‌اید را روی آن بریزید، ظرف را با سلفون بپوشانید و ماهی را به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا خوب مزه‌دار شود.

3- فر را در دمای 200 درجه سانتی‌گراد تنظیم، و از قبل داغ کنید.

4- سلفون را برداشته و ظرف ماهی را با فویل آلمینیومی بپوشانید( استفاده از فویل آلمینیومی کمک می‌کند تا غذا آب‌دار بماند و به طور یک‌نواخت بپزد) و برای حدود 20 دقیقه(هنگامی که چنگال به راحتی در ماهی فرو برود) داخل فر بگذارید.

نوش جان!

,