شناسه : ۶۶۷۲۹۶ - جمعه ۲۴ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۲۲:۲۸
ماهی سالمون و سس عسل
ماهی سالمون با سس عسل، یکی از روشهای منحصر به فرد برای طبخ ماهی است که علاوه بر سالم و مقوی بودن، طعم و مزه متفاوتی نیز دارد.
ماهی سالمون با سس عسل، یکی از روشهای منحصر به فرد برای طبخ ماهی است که علاوه بر سالم و مقوی بودن، طعم و مزه متفاوتی نیز دارد.
مواد لازم
ماهی سالمون پانصد گرم
عسل 1/4 پیمانه
سس سویا 2 قاشق غذاخوری
سیر خرد شده 1 حبه
پودر سیر و نمک 1/4 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1/8 قاشق چایخوری
طرز تهیه
1- عسل، سس سویا، سیر، پودر سیر، نمک و فلفل سیاه را درکاسهای کوچک مخلوط کنید تا سس آماده شود.
2- ماهی سالمون را در ظرف کم عمقی گذاشته و سسی که آماده کردهاید را روی آن بریزید، ظرف را با سلفون بپوشانید و ماهی را به مدت 30 دقیقه در یخچال بگذارید تا خوب مزهدار شود.
3- فر را در دمای 200 درجه سانتیگراد تنظیم، و از قبل داغ کنید.
4- سلفون را برداشته و ظرف ماهی را با فویل آلمینیومی بپوشانید( استفاده از فویل آلمینیومی کمک میکند تا غذا آبدار بماند و به طور یکنواخت بپزد) و برای حدود 20 دقیقه(هنگامی که چنگال به راحتی در ماهی فرو برود) داخل فر بگذارید.
نوش جان!
,