پاستای قالبی یا پای پاستا، یک غذای ابتکاری و هیجان انگیز است که سفره شما را متفاوت و منحصر به فرد می‌سازد.

مواد لازم

پیاز 2 عدد

سیر 2 حبه

پاستا لوله‌ای 400 گرم

گوشت چرخ کرده 200 گرم

رب گوجه فرنگی 4 قاشق غذاخوری

پودر پنیر پارمزان  1/2 پیمانه

پنیر پیتزا رنده شده 1 پیمانه

آویشن1 قاشق چای‌خوری

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه 

1- پیاز و سیر را نگینی خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند.

2- گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند؛ سپس رب، آویشن، نمک و فلفل اضافه کنید و تفت دهید.

3- پاستا را طبق دستور روی بسته‌بندی بپزید و آبکش کنید.

4- داخل یک قالب کمربندی را چرب کنید و پاستاها را به صورت عمودی و فشرده در کنار هم قرار دهید.

پاستای قالبی

5- مایه گوشت را روی پاستاها بریزید و پخش کنید؛ سپس پنیر پارمزان و پنیر پیتزا را مخلوط کنید و روی تمام سطح آن بریزید.

6- قالب پاستا را برای نیم ساعت داخل فر با دمای 180 درجه سانتی‌گراد قرار دهید.

7- پس از این که قالب کمی خنک شد، کمربند آن را باز کنید و روی آن را با مواد دلخواه تزئین و سرو کنید.

نوش جان!