شناسه : ۶۶۷۳۲۹ - جمعه ۲۴ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۲۲:۵۲
پای قالبی پاستا
پاستای قالبی یا پای پاستا، یک غذای ابتکاری و هیجان انگیز است که سفره شما را متفاوت و منحصر به فرد میسازد.
پاستای قالبی یا پای پاستا، یک غذای ابتکاری و هیجان انگیز است که سفره شما را متفاوت و منحصر به فرد میسازد.
مواد لازم
پیاز 2 عدد
سیر 2 حبه
پاستا لولهای 400 گرم
گوشت چرخ کرده 200 گرم
رب گوجه فرنگی 4 قاشق غذاخوری
پودر پنیر پارمزان 1/2 پیمانه
پنیر پیتزا رنده شده 1 پیمانه
آویشن1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
1- پیاز و سیر را نگینی خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند.
2- گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند؛ سپس رب، آویشن، نمک و فلفل اضافه کنید و تفت دهید.
3- پاستا را طبق دستور روی بستهبندی بپزید و آبکش کنید.
4- داخل یک قالب کمربندی را چرب کنید و پاستاها را به صورت عمودی و فشرده در کنار هم قرار دهید.
5- مایه گوشت را روی پاستاها بریزید و پخش کنید؛ سپس پنیر پارمزان و پنیر پیتزا را مخلوط کنید و روی تمام سطح آن بریزید.
6- قالب پاستا را برای نیم ساعت داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.
7- پس از این که قالب کمی خنک شد، کمربند آن را باز کنید و روی آن را با مواد دلخواه تزئین و سرو کنید.
نوش جان!