یکی از بهترین طعمها را ترکیب خامه، موز و شکلات تشکیل میدهند. وقتی نگاهی میکنیم به طرز تهیه کرم موز و کارامل، این ترکیب را به خوبی میبینیم. در رسپی پیش رو، طرز تهیه این دسر خوشمزه را با خامه قنادی سولیانو کاله برایتان شرح خواهیم داد.
زمان آمادهسازی: 30 دقیقه
تعداد: 12 نفر
مواد لازم برای طرز تهیه کرم موز و کارامل
- زرده تخم مرغ 5 عدد
- شیر 500 میلی لیتر
- پودر ژلاتین 3 قاشق سوپ خوری
- خامه قنادی سولیانو کاله 500 گرم
- کارامل آماده 200 گرم
- موز(له شده) 3 عدد
- شکر 200 گرم
- وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
- آب سرد دو سوم پیمانه
آماده سازی
شیر را روی حرارت قرار دهید تا بجوشد . شکر را به همراه وانیل و زردههای تخممرغ با همزن برقی بزنید. پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و به مدت 5 دقیقه کنار بگذارید تا حالت اسفنجی پیدا کند. سپس ظرف را روی بخار آب قرار دهید تا رقیق و شفاف شود.
شیر در حال جوش را به تخممرغهای درحال زده شدن به تدریج اضافه کنید تا به طور کامل مخلوط یکدست شود. سپس موز له شده وکارامل را داخل آن بریزید و ژلاتین را نیز اضافه کنید. خامه قنادی سولیانو کاله را فرم داده و به مخلوط بالا اضافه کنید تا ترکیب صاف و یکدستی به دست آید. در صورت تمایل صفحه سیلیکونی را کف ظرفی قرار داده و رینگ را دور آن ببندید و کرم را داخل آن بریزید. دقت کنید کرم به طور کامل داخل حفرههای قالب را پر کند تا شکل صفحه به سطح کرم منتقل شود. کرم را به مدت یک شب در فریزر قرار دهید.
طرز تهیه کرم موز و کارامل با خامه قنادی سولیانو کاله
موادی که از شب قبل آماده کردهاید را داخل ظرف برگردانید. ابتدا با کمی حرارت دادن به رینگ آن را جدا کرده و سپس صفحه را از کرم جدا کنید. دقت کنید در حین حرارت دادن به دیوارههای خارجی رینگ، گرما به سطح صفحه منتقل نشود. کرم آماده را به دلخواه تزیین کنید و در یخچال قرار دهید تا زمان سرو برسد.