این رول یک فینگرفود بسیار خوشمزه است که برای مهمانی‌های اسپرت یا کامل کردن میز غذای خود می‌توانید در 20 دقیقه آماده کنید.

زمان لازم:

کل زمان لازم: 1 ساعت و 10 دقیقه

زمان آماده‌سازی: 20 دقیقه

زمان طبخ: 50 دقیقه

مواد لازم:

پنیر خامه‌ای (معادل 227 گرم) ، در دمای اتاق

پیازچه 2 عدد، خرد شده تقریباً معادل نیم پیمانه

جعفری تازه خرد شده یک‌چهارم پیمانه

سس خردل 2 قاشق غذاخوری

نمک یک‌چهارم قاشق چایخوری

پودر سیر یک‌چهارم قاشق چایخوری

رست بیف یا ژامبون 227 گرم خرد شده

نان نازک مثل نان لواش 2 تکه 10 در 10

طرز تهیه:

1.شش ماده اولیه که در فهرست فوق آمده را با هم ترکیب کنید.

2. نان را روی سطحی صاف بگذارید و نیمی از پنیر را روی هرکدام  از نان‌ها بریزید و سپس روی هرکدام تکه‌های رست بیف را بریزید، در اطراف هرکدام نان‌ها به‌اندازه نیم اینچ (تقریباً 1٫3 سانتی‌متر) خالی بگذارید.

3.سپس نان‌ها را جداگانه رول کنید و هر کدام را داخل یک کیسه پلاستیکی محکم بپیچید.

4.به مدت 30 دقیقه یا یک روز در داخل یخچال بگذارید رول‌ها کاملاً خودشان را بگیرند.

5.سپس هرکدام را به تکه‌هایی با عرض یک سانتیمتر برش بزنید.