این نوشیدنی از گیاهی از جنس بامیه و خانواده پنیرکیان به نام ختمی تهیه میشود.
 
- تعداد: 12 نفر
 - زمان تهیه: 15 دقیقه
 - زمان خنک شدن: 8 تا 24 ساعت
 
مواد لازم
- دو عدد پرتقال
 - دو پیمانه گلهای ختمی
 - 4 تکه چوب دارچین
 - 14 پیمانه آب جوش
 - ¾ پیمانه عسل
 - یخ (اختیاری)
 
طرز تهیه
1- این چای ارغوانی را می توانید در روزهای تابستان نیز تهیه و نوش جان کنید. با پوستکن، پوست پرتقالها را بگیرید اما قسمت سفید آن را نگه دارید. سپس آب پرتقالها را بگیرید و کنار بگذارید. در یک کاسه بزرگ، پوست پرتقالها و دو پیمانه گل ختمی، 4 چوب دارچین و ¾ پیمانه عسل را با یکدیگر مخلوط کنید. 14 پیمانه آبجوش را به آن اضافه کنید.
2- اجازه دهید این نوشیدنی در دمای اتاق خنک شود (حدود دو ساعت). آنها را داخل پارچ بریزید، آب پرتقال را اضافه کنید و در صورت تمایل، داخل آن یخ بیندازید.
ارزش غذایی
- کالری: 74
 - کربوهیدرات: 20 گرم
 - فیبر: 1 گرم
 - قند: 19 گرم
 - سدیم: 9 میلیگرم
 - پتاسیم: 53 میلیگرم
 - کلسیم: 20 میلیگرم
 - آهن: 0 میلیگرم