تست مارگاریتا، یک میان وعده یا صبحانه خوشمزه ایتالیایی است، که ترکیباتی مانند گوجه فرنگی، ریحان و پنیر موزارلا دارد و به همین دلیل مارگاریتا نامیده می‌شود. روش تهیه این تست خوش طعم و هیجان انگیز را در این مطلب بخوانید.

مواد لازم 

نان تست 8 عدد

گوجه فرنگی رنده شده 400 گرم

ریحان تازه 1پیمانه

 پنیر موزارلا ورقه‌ای 400 گرم

کره 3 قاشق غذاخوری 

روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری

 سیر 1 حبه

نمک و فلفل به میزان دلخواه

طرز تهیه 

1- سیر را به همراه روغن زیتون در یک ماهیتابه ریخته و تفت دهید؛ نمک، فلفل و گوجه فرنگی را اضافه کنید و برای 10 دقیقه بپزید، سپس از روی شعله بردارید و صبر کنید کمی خنک شود.

2- پوره گوجه فرنگی را روی نان تست پخش کنید؛ سپس ریحان‌ و پنیر موزارلا و یک نان تست دیگر روی آن بگذارید.

3- تست‌ها را داخل سینی فر بچینید و روی آن کره آب شده بریزید و هر طرف را برای 5-6 دقیقه داخل فری که از قبل با دمای ١٨٠ درجه سانتی‌گراد گرم شده‌است بگذارید تا تست شود.

نوش جان!