سلولیت چیست و چگونگی ایجاد آن (۴)

هر دو یا سه هفته یکبار، یک روز از سبزیجات و میوه‌جات خام و پخته استفاده کرده و از مصرف کلیه مواد غذایی حیوانی، روغن‌های مایع و جامد گیاهی و حیوانی و تنقلات مختلف خودداری کنید.

سلولیت چیست و چگونگی ایجاد آن (4)

ب- کاهش مصرف ادویه‌جات و نمک

ج- کاهش دریافت قهوه و چای، پنیرهای کهنه، گوجه‌فرنگی و لیموترش

د- استفاده بیشتر از غذاهای آب‌پز، بخارپز یا فرپز به جای خورشت‌های پرچرب و انواع گوشت‌های سرخ کرده قرمز و سفید (ماکیان و آبزیان) و سایر موادغذایی سرخ‌شده در روغن‌های حیوانی یا گیاهی هیدروژنه و جامد

موادغذایی مفید برای مبتلایان به سلولیت

1- انواع سبزیجات به صورت خام یا آب‌پز

2- سالادهای متنوع غنی‌شده با گندم یا ماش جوانه‌زده به همراه سس‌های تهیه شده از روغن زیتون یا کنجد، ماست، کچاپ، آب لیمو یا آب نارنج یا آب غوره خانگی

3- گوشت حیوانات جوان و فاقد چربی به صورت فرپز یا آب‌پز یا کباب‌شده به صورت غیرمستقیم (با کباب‌پزهای گازی، ذغالی یا برقی)؛ مانند دونر کباب

4- سیب‌زمینی آب‌پز، فرپز یا تنوری

5- تخم‌مرغ آب‌پز

6- ماهی کم‌چرب تهیه‌شده به صورت فرپز یا بخارپز یا کباب‌شده

7- لبنیات کم‌چرب

8- انواع نان‌های سبوس‌دار یا پردانه یا نان‌های تهیه شده از مخلوط آرد گندم و جوی غنی‌شده با مغزدانه‌های کنجد، خشخاش، تخم کدو، آفتابگردان یا تخم کتان به شرط آنکه خمیر این نان‌ها به وسیله خمیر ترش یا خمیر مایع تخمیر و ورآمده و از جوش شیرین در تهیه آنها استفاده نشده باشد.

تخلیه سموم با استفاده از مواد غذایی زیر

1- استفاده از کمپوت سیب بدون شکر و کته بدون روغن و نمک به مدت 24 تا 48 ساعت، بدون استفاده از سایر مواد غذایی.

2- افزودن گندم جوانه زده به سالادها و پیش‌غذاهای تهیه‌شده از چغندر قرمز خام یا پخته، کدوی سبز، کرفس، هویج، شلغم، ترب سفید و سیاه، زیتون سبز یا سیاه، والک، کاهو، خیار، پیاز سفید، کنگر، کاسنی، جعفری، ترخون، گل کلم، کلم قرمز، لوبیا سبز و سیب‌زمینی آب‌پز.

طرز تهیه گندم جوانه‌زده

گندم پاک شده و فاقد آلودگی را به مدت 24 ساعت در آب خیس نموده و سپس به مدت 48 ساعت در پارچه مرطوبی قرار دهید. بعد از این مدت گندم جوانه زده که با فشار دادن شیره ای از آن خارج می‌گردد، قابل مصرف بوده و می‌توان آن را به مدت چند روز در یخچال نگهداری کرد.

استفاده از این ماده غذایی ارزشمند که از منابع غنی ویتامین E یا آلفاتوکوفرول می‌باشد و همچنین در اثر جوانه زدن، مواد مغذی مهم دیگری از گندم نیز آماده جذب بهتری شده‌اند، برای همه افراد توصیه می‌گردد.

3- استفاده از 300-200 گرم از انواع میوه‌جات فصل برای دسر یا میان‌وعده

4- نوشیدنی‌های مفید: آب یا آب معدنی خالص، چای سبز، چای سیاه طبیعی فاقد ترکیبات طعم‌دهنده یا رنگ‌دهنده، دمکرده پوست سیب، کاکل ذرت، گزنه و گل گاوزبان

توصیه‌های کلی

با کاهش تدریجی وزن به موازات استفاده از مواد غذایی سالم، کم‌چرب، متنوع، متعادل، متناسب و فاقد هرگونه آلودگی و عدم استفاده از مواد غذایی غیرمجاز که به آنها اشاره شد، اقدامات زیر نیز در جهت دستیابی به نتیجه مطلوب موثر است.

1- انجام فعالیت‌های ورزشی مناسب و سبک مانند پیاده‌روی در فرصت‌های موجود

2- تنفس عمیق و شکمی در فضای باز فاقد آلودگی و سرشار از اکسیژن، به ویژه صبح زود در پارک، کوهپایه‌ها (روزهای بعد از بارش و وزش باد مناسب‌ترین زمان برای بهره‌گیری از هوای تمیز و سرشار از اکسیژن می‌باشد)

3- ماساژ ملایم نقاط انباشته شده از سلولیت با یک برس نرم یا دستکش حوله‌ای به طور مرتب و به شکل دورانی در جهت عقربه‌های ساعت

4- استفاده از دوش آب گرم و سرد به طور متناوب (2 دقیقه آب گرم، یک دقیقه آب سرد و انجام این عمل سه مرتبه پی در پی و پایان دادن آن با آب سرد) به ویژه با استفاده از دوش‌هایی که فشار آنها قابل تنظیم است.

5- با استفاده از یک لوله خرطومی یا پلاستیکی یا آفتابه به طور مرتب از ناحیه بالای نشیمنگاه تا نوک پا آب سرد را جاری نموده، در ناحیه سرینی مدتی تامل کنید. سپس سرازیر کردن آب به داخل ران‌ها را ادامه دهید و تا نوک پا برسانید.

6- هر دو یا سه هفته یکبار، یک روز از سبزیجات و میوه‌جات خام و پخته استفاده کرده و از مصرف کلیه مواد غذایی حیوانی، روغن‌های مایع و جامد گیاهی و حیوانی و تنقلات مختلف خودداری کنید تا به سم‌زدایی بدن و آماده‌سازی و جوان شدن بافت‌ها کمک شود.

  

 

 

برای خواندن بخش اول- سلولیت چیست و چگونگی ایجاد آن- اینجا کلیک کنید.

برای خواندن بخش دوم- سلولیت چیست و چگونگی ایجاد آن- اینجا کلیک کنید.

برای خواندن بخش سوم- سلولیت چیست و چگونگی ایجاد آن- اینجا کلیک کنید.

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان