مربای سیب، یکی از مرباهای محبوب، خوش طعم و سالم است که به سادگی تهیه میشود و برای شروع یک روز پرانرژی انتخابی دلچسب است.
مواد لازم
سیب 1 کیلو
شکر 1 کیلو
دارچین 2 قاشق غذاخوری
آبلیمو 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
1- سیبها را پوست بکنید و به اندازه دلخواه خرد کنید. سپس با 4 لیوان آب درون یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا سیبها بپزند و نرم شوند.
2- سیبهای نرم شده را در صافی بریزید و هنگامی که آب اضافیشان خارج شد کنار بگذارید.
3- آبی که از پخت سیب به دست آمده را با شکر مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا چند دقیقه بجوشد، پس از این که شکر درون آب حل شد و جوش آمد، سیبها و دارچین را اضافه کنید و اجازه دهید مربا غلیظ شود.
4- پس از این که مربا غلیظ شد آبلیمو را اضافه کنید و اجازه دهید چند دقیقه مربا بجوشد.
5- بعد از آماده شدن یک دستمال پارچهای روی قابلمه بگذارید و برای 24 ساعت در دمای محیط قرار دهید. (نکته: در این مرحله از در قابلمه استفاده نکنید.)
6- بعد از 24 ساعت مربا را در ظرف شیشهای خشک و تمیز بریزید و در یخچال بگذارید.
نوش جان!