سوفله شکلات، دسر فرانسوی خوشمزه، شیرین و هیجان انگیز است و همراه با چای، میانوعدهای عالی است. شما میتوانید روش تهیه این دسر شکلاتی را در این مطلب بخوانید.
مواد لازم
کره ذوب شده 60 گرم
شکر گرانوله 120 گرم
شکلات تلخ خرد شده 90 گرم
زرده تخم مرغ 3 عدد
سفیده ی تخم مرغ 5 عدد
خاک قند 1 قاشق غذاخوری (برای سرو)
طرز تهیه
1- فر را از قبل روشن و در دمای 190 درجه سانتیگراد گرم کنید.
2- کرهی ذوب شده را با برس به کف و دیوارههای ظرف سوفله بمالید.
3- ظرف سوفله را حدود 2 دقیقه در یخچال بگذارید، سپس کف و دیواره های آن را با 2 قاشق سوپخوری شکر گرانوله بپوشانید و همه جای آن را به شکل یکدست پوشش دهید.
4- شکلات را به روش بنماری (روی کتری در حال جوش) هم بزنید تا ذوب شود؛ سپس از روی شعله بردارید.
5- 60 گرم شکر گرانوله شده را به شکلات اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود.
6- زرده تخم مرغ را به ترکیبات اضافه کنید و خوب هم بزنید، سپس آن را از روی حرارت بردارید و صبر کنید خنک شود.
7- سفیدههای تخم مرغ را با استفاده از یک همزن برقی با سرعت بالا آن را بزنید تا پف کند. 60 گرم شکر گرانوله شده باقی مانده را اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که یکدست شود.
8- سفیدههای تخم مرغ را با قاشق با شکلات مخلوط کنید و حواستان باشد آن را بیش از حد هم نزنید. مخلوط را در ظرف سوفله بریزید.
9- سوفله را 20 تا 25 دقیقه در فر بپزید تا زمانی که سطح سوفله پف کند و ترک بخورد.
10- سوفله آماده شده را با کمی پودر قند تزئین و داغ سرو کنید.
نوش جان!